FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Steaua, încercări disperate de a fura un jucător emblematic al lui Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 05 noiembrie 2016 11:59

Dănuț Lupu, fost jucător la Dinamo și la Rapid, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor și a vorbit despre cum a încercat Steaua să îl fure, în 1985, și cum a ajuns la Dinamo.

"Am terminat junioratul în 1985, la Galați, mă pândeau cei de la Steaua. Voiau să mă ia în armată, ca să semnez cu acest club mai ușor, dar m-am înscris la școală la seral ca să "driblez" cătănia. Nu le-aș numi presiuni, doar că-mi trimiteau periodic hârtie să mă prezint la înrolare. Steaua câștigase Cupa Campionilor.

Poate că nu aveam destulă încredere în mine că voi putea să mă impun. Aveam 18 ani, ar fi fost cam greu să scot vreunul de la Steaua aia din echipă. Revenind la cum am ajuns la Dinamo, eram la FCM Galați și a venit nea Mircea Lucescu la un meci, m-a văzut, m-a plăcut din prima și așa am devenit «câine roșu». Poate că a fost alegerea vieții", a spus Dănuț Lupu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Poți citi în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală un interviu de 3 pagini cu Dănuț Lupu și află ce spune acesta despre cariera sa și cum îi atacă pe cei de la Steaua, declarând "noi jucăm cu FCSB".

Alte subiecte exclusiv print:

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
adyqip
adyqip  •  05 Noiembrie 2016, 22:52
Postat de Mihai Tanase pe 05 Noiembrie 2016, 17:55

MINTE ! Armata nu-ti trimitea ordin de incorporare la 18 ani . La 18 ani puteai doar sa te prezinti voluntar .Pribabil ca a facut-o , dar cei de la armata l-or fi refuzat .

daca nu stii cum ajungeau jucatorii la steaua pe vremuri taci ... las-o asa ...

adyqip
adyqip  •  05 Noiembrie 2016, 22:51
Postat de Costi Costinel pe 05 Noiembrie 2016, 17:26

" Jucătorul emblematic " de la Dinamo , abia abia a câştigat două titluri în toată cariera lui *** (dintre care unul cu RAPID). Născut talent şi "lăsat la vatră " *** Lupu (ca şi Mutu dealtfel)a plătit preţul caracterului său , a alegerilor pe care le-a făcut în carieră şi nu în ultimul rând al dependenţei (dependenţa de mâncare fiind tot o dependenţă) , astfel " emblematicul jucător" , marea vedetă dinamovistă , şi-a încheiat cariera la marea echipă Tzafririm Holon . " Jucătorul emblematic "de la Dinamo , ia şi el un ban de la Negoiţă şi în buna tradiţie dinamovistă , pune de o " coregrafie " verbală , fără să ţină cont că Dinamo în ultimii 10-ZECE ANI - a luat doar un titlu (2006 - 2007) şi că " emblema " prezentului la Dinamo este mediocritatea , clasarea de la locul doi în jos , ABSENŢA DIN EUROPA !!!

esti bolnav baiatule ...

427951077389201
Mihai Tanase  •  05 Noiembrie 2016, 17:55

MINTE ! Armata nu-ti trimitea ordin de incorporare la 18 ani . La 18 ani puteai doar sa te prezinti voluntar .Pribabil ca a facut-o , dar cei de la armata l-or fi refuzat .

Vezi toate comentariile (34)
Comentează