FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PETROLUL, AZI, 21:30, GSP.RO, DIGI 1, LOOK TV

FOTO Steaua are un suporter de lux cu Petrolul » Gigi Becali a ajuns la stadion și a fost aplaudat de toți spectatorii

Foto: Alex Nicodim +9   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2015 21:15

După o perioadă de un an şi 10 luni pe care a petrecut-o în închisoare, Gigi Becali revine în această seară pe stadion, la meciul pe care Steaua îl joacă în faţa Petrolului.

21:20

UPDATE Gigi Becali a fost prezentat pe cubul de pe Arena Națională și a fost aplaudat de întreg stadionulimg 20150409 wa0013

21:10

UPDATE Gigi Becali a ajuns la stadion și și-a luat locul în loja de pe Arena Națională: "La fotbal dau doar bani și fac rugăciuni. La stadion mă veți vedea, dar eu nu mai vorbesc. Dacă o să fie nevoie vreodată să apăr ceva...".

Știrea inițială

EXCLUSIV » Patronul Stelei a ajuns în România în jurul orei 19:00, iar acesta a luat decizia să meargă pe Arena Naţională pentru a vedea din tribune partida contra "lupilor".

Gigi Becali a fost plecat spre Muntele Athos la trei zile după ce a fost eliberat condiţionat. Acesta a mers să se reculeagă înainte de Paşte, aşa cum a făcut-o în fiecare an înainte de a intra în închisoare.

691 de zileau trecut de la ultimul meci al lui Gigi Becali văzut pe stadion, Steaua - Viitorul 2-5 din 19 mai 2013, cu o zi înainte de a fi condamnat la 3 ani de închisoare

"Îmi e dor de călugări, acolo sînt fraţii mei. Şi cînd eram în temniţă mă gîndeam la ei. Mă duc să mă rog pentru România, pentru oamenii de aici. Acolo te rogi pentru toată lumea"Gigi Becali la România TV, înainte de a pleca din ţară

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (69)
nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  09 Aprilie 2015, 19:50
Postat de mitroi2008 pe 09 Aprilie 2015, 19:33

Lasa ***, ca se sparge buboiul si la ASA Tg Mures! Deja a inceput sa iasa la iveala puroiul! Nu scapa nimeni!

corect !! *** se desfiinteaza..*** din *** raman fara trupa de circ+))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiza.epo
valiza.epo  •  09 Aprilie 2015, 22:23
Postat de ieubercea pe 09 Aprilie 2015, 21:25

Daca suporter "de lux" inseamna un fost detinut ...

Nu este un "fost detinut". Inca este condamnat! A fost eliberat conditionat dar, daca se apuca iar de infractiuni, intra inapoi la zdup!! Inca este UN DETINUT. Iar "infractor" ramane cat traieste.

oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  09 Aprilie 2015, 19:16
Postat de cleo25 pe 09 Aprilie 2015, 19:15

peste tot dau de tine....ti-am zis ca esti *** de serviciu,***....HAI ASA

La Uefa vor ajunge memorii care vor arata cu documente oficiale faptul ca politicul de la Primaria din Targu Mures prin infractiunea de abuz in serviciu au finantat ILEGAL cu 4 milioane echipa primariei. Uefa si Platini au spus clar : POLITICUL INTERZIS IN FOTBALUL PROFESIONIST. Tot Uefa va primi sentinta lui Avram unde scrie clar ca a primit mita 19.000 $ pt a delega arbitri doriti de clubul primariei Targu Mures. CORUPTIE=RETROGRADARE. Craiova va termina pe locul 2 si va juca in CL.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează