FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Șumudică și-a pierdut omul numărul 1, nu și încrederea: "O să chinuim FCSB" » Vrea să folosească un fotbalist proaspăt transferat de Becali împotriva steliștilor

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2017 19:29

Astra Giurgiu va juca joi seară pe Național Arena contra celor de la FCSB, iar echipa campioană va fi lipsită tocmai de prezența decarului ei, Constantin Budescu, care s-a ales cu o contractură musculară la partida cu Viitorul (1-2).

Budescu a fost omul decisiv în ultima victorie a Astrei cu roș-albaștri, scor 1-0, când a marcat în finalul meciului în decembrie anul trecut.

După ce a pierdut la limită și cu CFR Cluj (2-3), după un alt meci cu scandal, formația giurgiuveană este acum doar pe locul 6 în play-off, însă antrenorului anului 2016, Marius Șumudică, nu și-a pierdut speranțele înaintea confruntării cu rivalii.

Ce se întâmplă cu Morais?

"Avem probleme de lot, nu suntem acolo unde ne-am fi dorit să fim, dar ceea ce-mi doresc și voi face este să-i chinui pe cei de la FCSB joi seară!

Cum spun fotbaliștii, o să ne dăm viața cu ei. O să fie un meci tare, nu știu acum ce șanse avem la victorie, dar o să-i chinuim", a comentat Marius Șumudică pentru Gazeta Sporturilor.

Antrenorul a transmis că are încredere în Junior Morais, iar brazilianul va fi în lotul pentru meci: "Cred în el, n-are nicio clauză să nu joace cu FCSB". Iarna trecută, fundașul stânga sud-american a ajuns la un acord cu Gigi Becali pentru transferul în vară, însă și jucătorul a spus că este dispus să evolueze poimâine.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
brandremist
brandremist  •  04 Aprilie 2017, 23:09
Postat de Petre Lupu pe 04 Aprilie 2017, 22:06

Off topic... pentru redacția GSP: România face spectacol la campionatul mondial de hochei care se disputa la Galați, si dumneavoastră nimic, nicio știre, sau n-am văzut eu?!

Lol Hai să fim sinceri: "România" nu face nimic, e praf la sportul ăsta. Meritul e al "mini Ungariei" aka Ținutul Secuiesc + naturalizări.

625791080954252
Petre Lupu  •  04 Aprilie 2017, 22:06

Off topic... pentru redacția GSP: România face spectacol la campionatul mondial de hochei care se disputa la Galați, si dumneavoastră nimic, nicio știre, sau n-am văzut eu?!

superdaniel72
superdaniel72  •  04 Aprilie 2017, 21:39

cred, ca cel care sta in genunchi e ***! si o merita!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close