FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

EXCLUSIV Șumudică lansează acuzații: "Am început să deranjăm. Se vrea șicanarea mea"

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 11:12

Marius Șumudică acuză că deciziile FRF sunt "șicane", după ce FIFA a decis azi să extindă pe plan internațional suspendarea tehnicianului de la 8 iunie, în timp ce pe plan intern, conform FRF, acesta va fi suspendat începând cu primul meci oficial. (detalii AICI)

"Am început să deranjăm și ce nu s-a putut în primăvară se întâmplă acum. O să văd ce voi face în continuare pentru că cinci avocați care lucrează pentru mine îmi dau dreptate. Oricum se vrea șicanarea mea. Până și Supercupa au mutat-o unde și cum au vrut ei", a declarat Șumudică pentru GSP.RO.

Șumudică susține că nu este sigur de cum va proceda în lunile următoare.

"Am citit și eu, nu știu exact de când și până când începe această suspendare. Eu am vorbit cu trei avocați, unul dintre ei chiar arbitru la TAS și mi-a spus că este clar din decizia FIFA că sunt suspendat din data de 8 iunie. Mie ar trebui să mi se termine suspendarea pe 1 august, că mi-am ispășit câteva zile din suspendare.

Eu nu știu, FRF nu este subordonată FIFA? Adică dacă FIFA dă o decizie de genul ăsta, o punem cum vrem noi. Eu ce să înțeleg, în cupele europene, terminând suspendarea, pot să stau pe bancă?

Eu în momentul de față nu sunt interzis, scrie că sunt suspendat, e o mare diferență. Suspendat înseamnă că eu pot să îmi desfășor activitatea la antrenamente, dar nu pot să vin la meciuri.

Nu se pune problema să plec. Puteam foarte ușor să mă folosesc de multe tertipuri și să semneze în străinătate și să îmi reziliez cu Astra și să revin la 1 august la Astra, dar nu am vrut să fac mizeriile astea.

FIFA spune un lucru, FRF spune alt lucru. Nu vreau să mă expun să dau în altele și abia așteaptă prietenii ăștia ai mei", a declarat Marius Șumudică la Digi Sport.

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
aius
aius  •  29 Iunie 2016, 19:26

Pe ei, Sumi !!!

bobyj
bobyj  •  29 Iunie 2016, 19:25
Postat de alegsandru pe 29 Iunie 2016, 13:47

Indicati 2 deosebiri fizice intre Sumudica su Hristo Stoicikov.

1) Stoicikov dadea bine cu capul, romanesul nu are cap. 2) Bulgarul are fata de *** iar romanesul de Va Ca. 3) Bulgarul are doi neuroni aproape functionali iar romanes-ul are numai unul care se mira si el ce poate debita supusul regelui Cioaba. Diferenta nonfizica este ca Stoicikov a jucat fotbal la FC Barcelona si era si bun iar agramatul la RAPID IN FALIMENT.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ares123
ares123  •  29 Iunie 2016, 19:00

*** a aparut la tv intr-un an cat Becali in 5. Si evident ca e simpatic cu FCSB in bot incontinuu. Asta nu mai e arogant si nesimtit...nu ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează