FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

EXCLUSIV Șumudică, replică pentru MM și Reghe: "Trece cu Emetiral" » Ironii despre coregrafia stelistă: "Să fie atenți să nu iasă «Doar Rapid București»"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 14:01

La conferința de presă, Reghecampf a comentat meciul dintre Viitorul și Astra, 2-3, și a spus că "mi s-a făcut scârbă". Vezi detalii.

Marius Șumudică a reacționat în exclusivitate pentru GSP.RO și a ironizat declarațiile făcute de Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica.

"Observ că unora care au pierdut cu 1-3 la Ovidiu li se face scârbă ca am pierdut noi cu 2-3! Nu e nicio problemă. Scârba sau greața trec cu Emetiral", a spus Șumudică pentru GSP.RO.

Antrenorul Astrei a vorbit și despre posibilitatea de a antrena la FCSB și a avut o replica și pentru fanii steliști, care vor să pregătească o coregrafie anti-Șumudică la meciul cu Dinamo, de luni.

"Mă bucur dacă este adevărat că finanțatorul cel mai puternic din fotbalul românesc s-a gândit să mă angajeze pe mine ca antrenor. Însă nu se pune problema ca eu să lucrez la FCSB sau cum se numește. Eu nu pot să dau curs unei asemenea oferte, știindu-se trecutul meu legat de Rapid.

Cât despre coregrafia pe care aud că ar pregăti-o unii fecesebiști, să aibă grijă ce afișează. Să fie atenți să nu iasă de data asta «Doar Rapid București»", a adăugat tehnicianul de 46 de ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  01 Mai 2017, 11:24

Vad ca Marele Roz se pricepe la medicamente... Tu de care iei, Ninele, ca esti asa de sprintar pe tusa?

9orthopaedic
9orthopaedic  •  30 Aprilie 2017, 23:22

Ce e ***, ti-e greata ? Ia cu lamaie... Sumulica, ai impresia ca esti mafiot...? Nu, ma , esti un *** de oras cu ifose de tirist... *** de rapidisti cu tricoul polo roz obosit si ala...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luciann
luciann  •  30 Aprilie 2017, 20:02
Postat de martinpen pe 30 Aprilie 2017, 19:42

Cum e sa ai avatar cu Steaua dar sa tii cu fcsb ? Intrebarea puteam s-o pun oricui in situatia ta, nu am nimic, doar ca erai la indemana... Voi acum traiti ce au trait aia de la Carmen FC...

Poate ca FCSB=Steaua...

Vezi toate comentariile (46)
Comentează