FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / Tică Dănilescu: "Gata, ne-am strîns mîinile şi-am plecat! Părăsesc Dinamo cu lacrimi în ochi"

Articol de - Publicat luni, 04 octombrie 2010 00:00

Directorul sportiv al dinamoviştilor, Constantin Dănilescu, tocmai ce şi-a prezentat demisia oficială de la Dinamo. A fost să discute cu Nicolae Badea şi a declarat în urmă cu cîteva minute pentru gsp.ro că decizia sa este irevocabilă:

"Eu niciodată n-o să vorbesc despre rău pe Dinamo, cum n-am făcut-o nici după ce-am plecat din Ghencea. Încă mai am lacrimi în ochi, am fost la jucători şi mi-am luat <La revedere!> de la ei. Sînt un pic bulversat, e greu după 11 ani să pleci de la un loc de muncă pe care l-am considerat o a doua mea casă".

"Cu domnul Badea am discutat, ne-am strîns mîna, am încheiat conturile pe un ton amiabil. Am fost om de echipă, dar viaţa merge mai departe".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
lorybratovianu
lorybratovianu  •  04 Octombrie 2010, 21:43

respect,multumim pentru tot ce ai facut aici

beniku
beniku  •  04 Octombrie 2010, 20:00

Bai poi voi dak ati fi dinamovisti adevarati nu ati mai huidui atata conducatorii...au si ei o vina dar..veniti voi sa investiti...cred k da s-ar propune k si Dinamo sa aiba suporteri cotizanti toti astia kre faceti galagie ati fi stelisti apoi imd...stiti dc?..pt ca pt voi Dinamo nu e decat un lucru pe care va place sa-l vedeti cat mai distrus...Respect dl danilescu...

berbecali
berbecali  •  04 Octombrie 2010, 18:44

bine ca ai plecat jijodie,poate fara tine se recladeste in mod cinstit aceasta echipa de traditie

Vezi toate comentariile (8)
Comentează