FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTITORI

EXCLUSIV Totul despre presupusa implicare a lui Mircea Lucescu la Poli Iași » Cine sunt investitorii ruși care vor să preia echipa

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2017 14:32

Florin Prunea își va încheia înțelegerea cu Poli Iași la finalul acestui sezon, însă înainte de a pleca de la gruparea din Copou a ținut să clarifice zvonurile referitoare la o eventuală implicare a lui Mircea Lucescu la echipă.

Zilele trecute au apărut informații conform cărora oameni de afaceri din Rusia, apropiați de "Il Luce", sunt interesați să preia clubul ieșean. 

"Am vorbit la Cardiff cu Nea Mircea, care nu are niciun amestec în chestiunea cu Poli Iași, doar se folosesc de numele lui în această chestiune. Îi place orașul, dar nu are nicio implicare în discuțiile legate de fotbal", a spus Florin Prunea pentru GSP.RO.

Surse GSP au dezvăluit că investitorii provin din Krasnodar, iar în ecuație este implicat inclusv fiul lui Valerii Moraru, Octavian Moraru. Acesta este și finanțatorul formației Zimbru Chișinău, aflată într-o situație financiară foarte delicată.

Zimbru Chișinău are datorii în valoare de peste 2 milioane de euro, din perioada în care Octavian Moraru a fost la conducerea echipei.

Dacă rușii vor prelua echipa, Flavius Stoican ar urma să îi ia locul lui Eugen Neagoe, cel căruia îi expiră contractul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
chris_bu67
chris_bu67  •  05 Iunie 2017, 20:25

Bă unde e Moraru e faliment,feriți-vă

Vezi toate comentariile (1)
Comentează