FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MIERCURI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

EXCLUSIV Ultrașii Stelei pregătesc o coregrafie pentru meciul cu Dinamo! De ce se tem fanii

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2016 16:24

Noua galerie a Stelei și-a anunțat prezența la Derby de România, care este miercuri, de la ora 20:30, în direct la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

Suporterii vicecampioanei sunt deciși chiar să facă o coregrafie pentru acest meci, însă se tem că oficialii dinamoviști nu îi vor lăsa să facă asta.

S-ar repeta astfel scenariul din tur, când oficialii Stelei au interzis coregrafia lui Dinamo. Steliștii au fost deranjați de gestul de la meciul cu Manchester City, când pe toată tribuna a doua a apărut mesajul "Doar Dinamo București".

Dinamo a avut parte de 8000 de tichete pentru meciul cu Steaua din tur, dar steliștii, cel mai probabil, nu se vor apropia de acest număr.

Dinamo - Steaua este miercuri, de la ora 20:30, în direct la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (55)
gipsicaretionfipsi
gipsicaretionfipsi  •  28 Noiembrie 2016, 12:26
Postat de catalynn pe 27 Noiembrie 2016, 17:54

Cum sa nu-i lase bă?! Pai doar n-or fi dinamostii atat de fraieri sa nu-i lase pe cei 50 de jijisti sa se faca singuri de ras?! Stiti care ar fi culmea becalismului? FCSB sa joace fara spectatori următorul meci din cauza "ultrașilor" :-)))) Care spectatori?! :-))) Sadikule am auzit ca Bakunin o sa vina la meci, e unul dintre "ultrași" Te duci sa ii faci vreo urare intre 4 ochi?! :-))) Acum, dupa blatul de ieri de la Giurgiu ne pregătim pt un alt meci "istoric": FSCB - Botosani. Ati pariat vreunul pe 2 sau macar X la final?! :-)))

am facut 1200 RON cu X pauza sau final :))))

caminero
caminero  •  28 Noiembrie 2016, 10:13
Postat de red77 pe 27 Noiembrie 2016, 17:28

coregrafie facuta de vreo 50 de copii? buna asta . in curand o sa ziceti ca cei 50 iau cu asalt stadionul national

Daca-s numai 50, o sa iasa o coregrafie clasa-ntii, demna de stravechile monitoare si placi grafice CGA si VGA, rezolutie 320 x 200, pixelu cit hambaru ...

bvd_magheru
bvd_magheru  •  28 Noiembrie 2016, 04:30
Postat de jalabert pe 27 Noiembrie 2016, 22:08

baiete esti un prost si ar trebui sa-mi multumesti pentru akeasta remarka. in primul rand tu ba te-ai afisat ku sigla llui dinamo apoi a stelei si akum ***i. *** palmaresul ksa steaua si dinamo pana in 1990 nu valoreaza nimik. toti sustinatorii ksa sunt niste ***i sa inteleaga o realitate simpla. realizezi ka voi va rupeti kamasa de pe voi pentru minunatele realizarile lui valentin? kat de prost trebuie sa fii sa faki asta?

Bai gangleon pe mine nu ma mai intereseaza Romani si deci nici fotbalul romanesc dar daca m-ar mai interesa m-ar interesa numai echipele din Bucuresti chioar si alea din liga a cincea . Nici inainte nu dadeam doi bani pe cele din judete . E treaba mea cu ce sigla intru .

Vezi toate comentariile (55)
Comentează
Close