FOTBAL  »  Superliga  »  NUMIRE

EXCLUSIV Un antrenor din Liga 1 a fost schimbat cu un fost stelist » Patronul l-a prezentat astăzi în fața jucătorilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 19:21

Marius Baciu (42 de ani) a devenit începând de astăzi antrenorul lui Juventus București, ultima clasată în Liga 1, cu doar 9 puncte din 21 de etape.

Antrenorul i-a luat locul lui Marin Barbu la cârma formației din Colentina. Baciu a fost deja prezentat echipei de patronul echipei, Ilie Ciuclea.

Baciu și-a luat alături de el alți doi oameni în staff, unul dintre ei fiind Erik Lincar, secund cu care a lucrat și la Concordia Chiajna în 2015.

De altfel, Marius Baciu era un apropiat al clubului Juventus București, fiind bun prieten cu Daniel Oprița, cel care și-a dat demisia de la cârma acestei echipe în etapa a 7-a, după înfrângerea, 1-2 cu FCSB.

Marius Baciu a jucat la Steaua în perioada 1996-2002. Și-a început cariera în antrenorat la Voința Sibiu și a continuat la Pandurii, Unirea Alba Iulia, Poli Iași, SC Bacău, FC Clinceni și Concordia Chiajna.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
100002473541087
Danut Ognean  •  13 Decembrie 2017, 20:30

ha ha ha juventus e satelitul fcsb-ului nu e de mirare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează