FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV Un antrenor din Liga 1, trezit de secunzi: "Îl trăgeau din pat să ajungă la antrenament" + "Avea un ghiul de parcă era în «Hobbitul» și a vrut să ne vândă pantofi!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 11:38

Viorel Ferfelea, mijlocașul lui ASA Tg. Mureș, a vorbit în exclusivitate pentru GSP.RO despre Ionuț Chirilă, fostul antrenor al mureșenilor.

Ferfelea l-a atacat pe Chirilă, după ce acesta a spus că jucătorul nu are dreptul să vorbească despre el: "E penibil! Să vorbească el de mine e ca și cum eu aș vorbi de Guardiola". Vezi detalii!

"Ionuț Chirilă mi-a atras atenția din prima zi cu un ghiul imens. Credeam că are vreo poțiune magică în el și tot aveam impresia că jucăm cu toții în ultima parte din «Hobbitul».

Ulterior, am sesizat și că timp de trei săptămâni l-am văzut îmbrăcat cu aceleași haine. A tras de o geacă Armani de i-au sărit nasturii. Si de singura pereche de pantofi pentru care avusese loc la low-cost. Ceea ce e ciudat, fiindcă nouă ne tot propunea să ne vândă pantofi. Nu l-am întrebat dacă plătește impozit pe banii încasați din pantofii vânduți jucătorilor. Dar nu vestimentația e problema lui, mai rău e că nu se poate trezi la antrenamente. Îl ridicau secunzii din pat și întârzia chiar și așa", a spus Ferfelea pentru GSP.RO.

Jucătorul a dat mai multe detalii din vestiar și a vorbit despre modul în care Chirilă făcea antrenamentele.

"Nu ne știa dupa nume pe aproape niciunul. Nu știa nici vârstele și de aceea a zis acum de mine că am 33 de ani (n.r. jucătorul are 32 de ani). Nu m-a surprins. Eu mă mir doar că l-au lăsat să plece de la Obregia, deși nu are voie să fie liber!

Mai vorbea în italiană în vestiar. Am scos telefonul ca să pornesc Google Translate. A zis că vorbește cu preparatorul lui italian, recomandat de Rafa Benitez. Vorbitul la telefon era ocupația principală și în timpul antrenamentelor. Uita exercițiile și nu mai știa unde am rămas.

La meciul cu FC Voluntari m-am băgat singur pe teren. Am ieșit la încălzire, apoi am mers la bancă și am zis «E momentul să intru și eu». Chirilă a rămas blocat. A ieșit un coleg și am intrat. El doar asista. Nu pot să-i zic antrenor, e doar un instructor.  Eu îmi permit să vorbesc pentru că am jucat fotbal în Liga 1, spre deosebire de el, care n-a fost jucător. Și am Licența B luată la zi, la școală.  Am fost antrenat de Petrescu, Mulțescu, Isăilă, Cârțu, Ilie Stan, Selymeș și Balint. Am cu cine să-l compar pe Chirilă și îmi dau seama că el nu e antrenor", a adăugat Ferfelea.

"Ne repeta că e mai bun decât Răzvan Lucescu, dar că nea Mircea l-a preferat pe Răzvan. Asta în timp ce de antrenamentele noastre râdeau niște bătrânei aflați la ștrand. I-am întrebat peste gard de ce râd și au zis «Păi, am jucat și noi fotbal și făceam la juniori ce faceți voi acum».Când a venit, a zis că face din echipă o mașină de luptă. Și ne-a lăsat după trei săptămâni fără cauciucuri, fără volan. A pus mașina pe butuci"
Viorel Ferfelea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
craz1est
craz1est  •  08 Mai 2017, 04:01

Auzi la el, se baga singur in teren.... :))

ion.ionescu
ion.ionescu  •  07 Mai 2017, 20:42

Ionuţ Chirilă (păcat de nea Vanea, tatăl lui) a fost tot timpul un papagal dar a fost mereu promovat de presă (pe baza recomandării lui Il Luce, în memoria lui Ioan Chirilă). Nu a confirmat nicăieri şi de peste tot a plecat în scandal cu jucătorii. Numai ifose şi scandal, ăsta e Ionuţ Chirilă ! Un infantil, de aceea a avut, la început, unele rezultate pe la juniori...Nu mi-e ruşine nici cu Ferfelea dar aici nu e vorba de o comparaţie, ci dacă spune adevărul. Mai mult ca sigur că îl spune şi că are martori, daunele fiind mari în Instanţă. Ilie Stan a obţinut o victorie, părea să fie pe drumul cel bun şi a fost adus acest scandalagiu, căruia i-a fost suficient un timp şi mai scurt, în care echipa n-a jucat nimic, pentru a se victimiza...Cei care îl susţineţi puteţi spune o performanţă a lui ?

capca1
capca1  •  07 Mai 2017, 18:17

Ionuț, ieși în presă și spune tot !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează