FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

EXCLUSIV Un fost arbitru din Liga 1 povestește cât de pretențios era la protocoale: "Am făcut fițe"

Constantin Frățilă
Constantin Frățilă

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 17:25

Fostul arbitru constănțean Constantin Frățilă, 55 de ani, a vorbit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor despre vremurile tulburi trăite în Liga 1 în urmă cu 15-20 de ani și a povestit cât de pretențios era la protocoale.

O întâmplare simpatică petrecută la un meci de primă divizie: "N-o să dau nume de echipe sau conducători, ci doar situația. Admit că, la protocoale, eram destul de pretențios. Înțelegeți ce vreți, dar nu vă gândiți la bani, că am fost mereu complet independent material!

Am cam făcut fițe la un meci, iar un oficial îmi spune înnebunit «Domne, n-am mai pomenit până acum ca un arbitru să-mi facă așa ceva!». La final însă, și-a revizuit părerea. «Am greșit. A fost unul care a venit cu mai multe figuri». Era vorba despre Silviu Ioan de la Galați", a declarat Frățilă pentru Gazeta Sporturilor.

Citește în ediția digitală a Gazetei Sporturilor restul interviului în care Constantin Frățilă expune povești nemaiauzite din fotbalul românesc.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează