FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTITOR

EXCLUSIV Un nou investitor în Liga 1! Un magnat vrea să bage bani la o forță din România » E acționar și la Werder Bremen

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 martie 2017 11:33

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie că Abris Lelbach, un important om de afaceri din Berlin, acţionar şi la Werder Bremen, e aproape să preia CFR Cluj.

Surse autorizate din anturajul "feroviarilor" susţin că șefii grupării ardelene sunt pe punctul de a ajunge la un acord cu un investitor german de calibru. Este vorba despre magnatul Abris Lelbach, care are numeroase afaceri în industrie, minerit şi energie.

De ceva timp, Lelbach a început deja să investească şi în Cluj Napoca, iar la CFR ar urma să intre prin una dintre societăţile sale, ElPro AG. 

Acesta este, de fapt, omul de afaceri pe care s-ar baza Marian Băgăcean, românul care a cumpărat, deocamdată în nume propriu, pachetul majoritar de 62% de la Arpad Paszkany.

Toate detaliile legate de acestă tranzacție și dezvăluirile despre Abris Lelbach pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

ALTE MATERIALE EXCLUSIV PRINT:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
948327571867742
Molnar Attila  •  03 Martie 2017, 15:45

Ar fi bine.CFR e echipa buna, de traditie, mandria noastra.

turbozero
turbozero  •  01 Martie 2017, 20:25

inca o minciuna a lui paskany.. werder bremen are actionar majoritar organizatia suporterilor ( socios cum sunt cunoscuti la noi dupa denumirea spaniola) oricine poate da 100-200 de euro anual si devine "actionar".. ideea e ca clubul odios din gruia vrea sa iasa din insolventa fara sa plateasca datoriile avand in spate magistratii/ "politicienii" cu ochi albastri de la Cluj.. dupa minciuna cu milionul lui bagacean(care nu are masina proprie dar i-a imprumutat paskany una) au inventat un miliardar neamt shira schwartz cu avere de 18 miliarde euro(!!) de care nu a auzit nici google nici forbes :))) acum vin cu un "actionar" de la Werder Bremen care probabil va baga cel mult cateva mii de euro publicitate in club

turbozero
turbozero  •  01 Martie 2017, 20:19
Postat de haideusicfr pe 01 Martie 2017, 20:10

Boc nu e cu CFR ,e cu U Cluj!

lasa minciunile .. boc e bagat in smenuri cu paskany pana in gat ! numai cartierul tineretului si modul cum a fost construit pollus center sunt dosare in care sunt bagati amandoi..

Vezi toate comentariile (24)
Comentează