FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO, LUNI, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

EXCLUSIV Unul titular, altul pe bancă, al treilea nu e în lot » Andone, pentru GSP.ro, despre situația ultimilor fotbaliști aduși de Dinamo

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2017 19:37

Dinamo va juca luni, de la ora 20:00, pe terenul celor de la Chiajna şi are nevoie de victorie pentru a rămâne pe locurile de play-off. 

Pentru meciul cu ilfovenii, Andone se poate baza în acest moment doar pe două dintre ultimele 3 achiziţii ale echipei. Bumba şi Dielna vor fi în lot, în timp ce Rivaldinho are unele probleme legate de acte.

"La noi e o atmosferă foarte bună. Suntem concentraţi pentru că trebuie să câştigăm neapăram meciul. Muncim prin zăpezi.

Bumba este legitimat şi face parte din lotul de 20 de jucători pe care l-am oprit pentru meci. La fel este şi Dielna. Rivaldinho nu are încă toate actele gata. Nu ştiu dacă va juca. Poate mâine vor fi gata actele lui. Dar acum nu este în lot", a spus Andone pentru GSP.RO.

Astfel, Claude Dielna este așteptat să debuteze ca titular, având în vedere că Luka Marici este suspendat. Bawab, cel care a debutat în meciul cu Viitorul, are şanse să fie şi el titular, în timp ce Bumba va fi rezervă.

Cum ar putea arăta Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Dielna, St. Filip - Palici, Busuladzici - Hanca, Bawab, Mahlangu (Bumba) - Nemec

  • Chiajna - Dinamo se joacă luni, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO şi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport şi LookTV.

"Nu ştiu foarte multe despre acest caz. Am citit comunicatul clubului şi nu ar fi corect să vorbesc. Nu am discutat nimic cu jucătorii. Şi nici ei nu m-au întrebat nimic " Ioan Andone despre percheziţiile făcute în cazul insolvenţei lui Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  10 Februarie 2017, 11:00

PENEDO - CORBU , NEDELCEARU , POPESCU , ST.FILIP - BUSULADZIC - HANCA , BUMBA , PALIC , TIRCOVEANU - BAWAB !!!

116318208879996
Costica Costica  •  10 Februarie 2017, 09:51

ma bucur ca nu la titularizat pe barna om de 2 metri nu poate sa primeasca gol de la distanta aiea si cu o mana sus sa mai invete cum se sta in careu sa urmareasca jocul tot timpul sa nu l mai prinda pe picioare gresite de aceiea e un portar slab la inaltimea lui putea face cariera mare hu

jony1973
jony1973  •  10 Februarie 2017, 00:15

Nistor nu joaca? E suspendat? Bumba trebuie sa joace pe dreapta in locul lui Mahlangu.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează