FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV // UPDATE Budescu nu va juca în meciul cu FCSB » Șumudică: "Nu risc!" + Când revine pe gazon

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 19:52

A venit confirmarea: Budescu nu va evolua cu roș-albaștrii. "Nu risc să-l folosesc cu Steaua, sper să-l am apt cu Dinamo", a declarat Șumudică pentru GSP.ro.

UPDATE, MIERCURI, 5 APRILIE, ORA 19:50

știrea inițială

marți, 4 aprilie, ora 15:30

Astra a recepționat o lovitură grea prin accidentarea lui Constantin Budescu în prima jumătate de oră a partidei cu Viitorul (1-2).

Mijlocașul de 28 de ani a părăsit terenul din cauza unor probleme musculare, iar diseară urmează să efectueze un RMN. Totuși, giurgiuvenii au luat o decizie în ceea ce-l privește. Decarul Astrei nu va fi folosit în meciul cu FCSB de joi!

1 gol în 2 partide a reușit Budi contra FCSB-ului în actuala ediție, în victoria cu 1-0 de la Giurgiu, din 11 decembrie 2016

"Nu vom risca folosirea lui, mai ales că ar putea să se agraveze problemele pe care le are. Să vedem ce spune testul medical, însă e greu de crezut că va juca împotriva roș-albaștrilor", au spus cei de la Astra.

10 goluriși 12 assist-uri are Budescu în 31 de meciuri în acest sezon

Și Marius Șumudică era descumpănit luni seară vizavi de situația lui Budescu, mai ales că nu se știe cât timp va absenta fotbalistul său.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  06 Aprilie 2017, 09:07

Sa-ti intre bine in cap: orice rezultat inafara victoriei de astazi, este un prilej de a ti se scadea cota atat in ochii patronului actual cat si in ochii viitorului patron. Cine tradeaza fotbalul, e bine sa-si caute alta meserie. Si nu prea vad care ar putea fi.

corectu
corectu  •  06 Aprilie 2017, 07:49

A nu se uita,Sumudica este antistelist.Nu e exclus sa joace Budescu.Si totusi un jucator nu poate hotari soarta unui meci.

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  05 Aprilie 2017, 22:06

Vezi sa nu pleci cu blazonul patat,ce risti daca pierzi cu fcsb esti ultimul...s-ar putea sa risti rusinea...ai fost simpatic,devi smecher de cartier,ca jiji...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează