FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Variantă surpriză a lui MM Stoica » Managerul Stelei a propus un antrenor pentru înlocuirea lui Laurenţiu Reghecampf!

Articol de - Publicat luni, 26 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 26 mai 2014 14:43

Steaua începe schimbările la echipă după două sezoane extraordinare în care a cîştigat două titluri de campioană, reuşind şi o calificare în grupele Ligii Campionilor.

Aceste performanţe nu au fost de ajuns pentru Laurenţiu Reghecampf, cel care a decis să accepte oferta celor de la Al Hilal, una excelentă din punct de vedere financiar.

După plecarea lui, în doar două zile au apărut foarte multe nume de posibili înlocuitori. Gică Hagi şi Dan Petrescu l-au refuzat deja pe Gigi Becali, iar prima opţiune din acest moment este Mihai Teja, antrenorul care a salvat-o pe Universitatea Cluj de la retrogradare.

Propunerea lui MM Stoica
Managerul Stelei are o propunere surpriză pentru banca formaţiei din Ghencea. GSP.RO a aflat că Mihai Stoica i-a propus prin intermediari lui Gigi Becali şi pe Cristi Dulca, tînărul tehnician al lui Gaz Metan!

Antrenorul de 41 de ani, care le-a mai antrenat pe Universitatea Cluj şi pe FC Vaslui, este doar varianta de rezervă în acest moment, dar foarte multe depind de negocierile cu Mihai Teja.

Gigi Becali nu renunţă la Hagi
Aşa cum a anunţat şi Gazeta Sporturilor în ediţia tipărită de astăzi, dar şi pe platforma Gazeta Digitală, patronul Stelei nu renunţă deocamdată la varianta Gică Hagi. Gigi Becali se simte dator "Regelui" după colaborarea eşuată din toamna lui 2007, dar îl şi apreciază pentru ceea ce a reuşit la Viitorul.

De asemenea, şi relaţia cu Hagi este excelentă în acest moment, mai ales că Becali este delegat să lucreze chiar la Academia "Regelui".

Ce a făcut Cristi Dulca în scurta sa carieră
Tehnicianul a debutat în Liga 1 în finalul sezonului 2008/2009, la FC Vaslui. Primul său meci a adus o victorie în faţa Rapidului, scor 1-0, iar apoi a continuat la echipa lui Adrian Porumboiu şi în sezonul 2009/2010.

Le-a mai antrenat pe Universitatea Cluj în 2009/2010 şi în 2012/2013, primul mandat fiind în Liga a II-a. A mai fost la Delta Tulcea, iar în acest sezon a salvat-o pe Gaz Metan de la retrogradare.

Performanţă cu echipele mari
Chiar dacă Dulca are bilanţ negativ în Liga 1 în cele 52 de meciuri de pînă acum, antrenorul a făcut performanţă cu echipele mari la Gaz Metan. În acest sezon nu a pierdut acasă cu Steaua, Petrolul, Astra, Dinamo, Vaslui, CFR, adică primele 6 clasate.

În scurta sa carieră, a cîştigat 18 meciuri, a remizat în 12 ocazii şi a pierdut 22 de partide.

Citeşte şi: Antrenorul propus de Laurenţiu Reghecampf şi-a dat acceptul pentru a veni: "Ştie el ce ştie! Sînt compatibil cu jocul Stelei"

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (102)
bazileon
bazileon  •  27 Mai 2014, 12:16

Eu tot nu inteleg ce a "realizat" Hagi la Viitorul. Chiar daca privim ca pe o mare performanta ramanerea in prima liga (ceea ce nu este, mai ales in conditiile stiute), nu "regele" a antrenat echipa ci alde Anghel, Vintila etc.

grigio121
grigio121  •  27 Mai 2014, 00:09

Bai fratilor inca nu ati inteles ca e nevoie de un antrenor care nu are voie sa greseasca..........ca pleaca imediat.

rokko
rokko  •  26 Mai 2014, 23:52
Postat de unico_biancorossi pe 26 Mai 2014, 20:47

paradoxul e ca noul antrenor al lui steaua se numeste reghecamf.

Antrenorul nu s-a schimbat...Este tot Anamaria.Ea-l antreneaza pe Laurentiu si alte cateva echipe !!! Pe rand....

Vezi toate comentariile (102)
Comentează