FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Veste excelentă pentru Contra! Va avea la dispoziție cel mai bun jucător pentru meciul cu Astra

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 17:08

Adam Nemec, 31 de ani, a marcat în partida cu CFR Cluj golul cu numărul 10 din acest sezon al Ligii 1. Atacantul a confirmat din plin la Dinamo și pare să fie unul dintre cele mai inspirate transferuri din vară.

Vârful nu s-a bucurat după reușita cu ardelenii după ce înainte de meci aflase că unchiul său din partea mamei a decedat.

I-a cerut lui Cosmin Contra să joace împotriva CFR-ului, 2-0, meci în care a înscris un gol, iar a doua zi a plecat în Slovacia pentru funeralii.

Nemec va reveni în România în această seară, iar de mâine va relua antrenamentele. Cel mai probabil va fi titular în partida din deplasare de luni cu Astra Giurgiu, care va începe la 20:30, în direct la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  08 Aprilie 2017, 19:25

O veste excelenta pentru coregrafi: traditionalul amical Astra-Dinamo, un nou prilej de se da in stamba...

lapusneanul
lapusneanul  •  08 Aprilie 2017, 18:47

penibil, penibil, penibil.....nu ati spus nici o noutate, bateti apa in piua....falimentul bate la usa...

spinoza
spinoza  •  08 Aprilie 2017, 17:56

Extraordinar articol!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează