FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV VIDEO Ce lovitură colosală de imagine a vrut să dea Dinamo! "Mutu l-a propus, Mutu l-a scos de pe listă"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 16:21

Adrian Mutu a început să muncească pentru Dinamo, nu are nevoie de adaptare ca manager general în Ștefan cel Mare!

"Briliantul" s-a pus pe treabă căutând jucători, mai ales că are conexiuni în fotbalul internațional. Luca Ceccarelli a fost doar începutul, fundașul de 33 de ani urmând să semneze zilele următoare cu Dinamo.

Dar roș-albii au fost aproape de a da o mare lovitură de imagine. Adrian l-a propus pe Matuzalem, mijlocașul brazilian ajuns la 36 de ani fiind liber de contract în acest moment. Fost elev al lui Mircea Lucescu la Șahtior Donețk, cu care a și câștigat două Cupe ale Ucrainei în urmă cu un deceniu, Matuzalem a fost și la Lazio Roma, unde l-a avut coleg pe Ștefan Radu.

În cele din urmă, după ce au analizat posibilitatea aducerii sud-americanului, tot Mutu a luat decizia finală: "L-a scos de pe listă, considerând că este prea în vârstă, totuși, ideea fiind ca la club să fie aduși fotbaliști ce să ajute și în sezonul 2017/2018, mai ales că atunci sunt șanse mari ca Dinamo să joace în cupele europene".

Și Verdu era pe listă!

Oficialii roș-albilor au confirmat discuția pentru Gazeta Sporturilor. "Il Fenomeno" a mai propus un fotbalist care poate juca mijlocaș.

Este vorba de spaniolul Joan Verdu, 33 de ani, fost căpitan al lui Espanol, ultima dată la Levante. Jucătorul crescut de Barcelona a jucat și la Fiorentina în ediția 2015/2016, în tur.

"Dinamo a agreat sosirea lui, doar că a intervenit o mare problemă. Ibericul a anunțat de la început că așteaptă și un răspuns din China, care s-a și concretizat în ultimele zile, el urmând să semneze acolo un contract anual de un milion de euro", au mai spus roș-albii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
fangigi
fangigi  •  28 Octombrie 2016, 23:42
Postat de kenzo4play pe 28 Octombrie 2016, 17:58

Acum nu mai este briliant, este "Il Fenomeno", imi vine sa rad :)))))))). In stilul asta cred ca il poate pune pe lista si pe Ronaldinho, dupa care sa-l stearga din diverse motive :))))).

Ronaldo a fost Il Fenomeno si pana la el e distanta lunga!

zecs93
zecs93  •  28 Octombrie 2016, 20:44
Postat de grandetorito pe 28 Octombrie 2016, 17:09

De ce , mai fart18?! Nu asa a zis Mutu?! Ca aduce investitori indieni? Nu va faceati toti calcule cum o sa se cheme noua echipa Red Bullshit Bucuresti?! Sau ai uitat?! Rade lumea de voi !

Sa vezi ce o sa mai radem noi de voi daca se materializeaza cu indienii si aia chiar vor vrea sa investeasca, sa va vad pe unde scoate becali camasa, sau cojocu :)))))

montgomerry
montgomerry  •  28 Octombrie 2016, 20:43

Ce dracu,asta vrea sa faca la Dinamo azil de batrani?

Vezi toate comentariile (51)
Comentează