FOTBAL  »  Superliga  »  ANCHETĂ

EXCLUSIV VIDEO Dorinel Munteanu a povestit ce le-a declarat procurorilor DNA: „M-am întâlnit cu Corpodean într-o benzinărie din Pitești”

Dorinel Munteanu (52 de ani), fost antrenor la FC Argeș
Dorinel Munteanu (52 de ani), fost antrenor la FC Argeș

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 09:00 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 09:02

Dorinel Munteanu (52 de ani), fost antrenor la FC Argeș, a dezvăluit la GSP LIVE că, în 2010, a fost chemat de DNA pentru a da o declarație în legătură cu un meci arbitrat de Sorin Corpodean (55 de ani).

Întrebat de realizatorul emisiunii GSP LIVE, Costin Ștucan, ce a fost întrebat de procurori în 2010 la sediul DNA, Dorinel a mărturisit că nu a avut loc o discuție, ci doar a fost pus să dea o declarație de un locotenent care era asemenea unei „stane de piatră”: „Nu am discutat absolut nimic în 2010 la Pitești. Nu am o Biblie acum ca să pot juca pe ea. Nu m-a întrebat nimeni nimic atunci. A venit un om ca și o stână de piatră care mi-a zis: «Dă o declarație despre Sorin Corpodean». Fusesem arbitrat de el și mi-au pus să declar ce s-a întâmplat în perioada acelui joc”.

„Am spus exact ce s-a întâmplat. Nu m-am văzut cu Sorin Corpodean înaintea acelui joc, iar după ne-am întâlnit într-o benzinărie la Pitești, lucru pe care l-am scris și în declarație. I-am spus să îi transmită duhovnicului de la Mănăstirea Dumbrava, pe care îl am și acum, că o să îi trimit la mănăstire zahăr și ulei, pe care eu le cumpărasem de la magazinul lui Penescu”, a adăugat fostul fotbalist.

134 de selecțiiare Dorinel Munteanu la echipa națională, fiind cel mai selecționat jucător din istoria reprezentativei

Dorinel Munteanu a dezvăluit ce a făcut în 2010 la DNA: „Mi-a arătat ușa și era presa afară”

„Sunt convins ca am avut dreptate”

Dorinel Munteanu a mărturisit că a avut emoții la DNA, chiar dacă știa ca este nevinovat și că nu aveau de ce să îl trimită în arest: „După ce am dat declarația, acea persoană, care nu schimbase doua cuvinte cu mine, mi-a arătat ușa și era presa afară. Am avut emoții când m-au chemat la DNA. Chiar dacă de multe ori am fost contestat de-a lungul vieții mele, sunt convins ca mereu am avut dreptate. Toate acuzele care mi s-au adus cat am fost antrenor la Vaslui și la Pitești au fost câștigate de către mine. Eu am rămas același om care am fost și ca jucător, și ca antrenor.”

VEZI AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ:

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV VIDEO Caz incredibil! Dorinel Munteanu dezvăluie cum a încercat CFR Cluj să-l șteargă din istoria clubului: „Ei au făcut un lucru mai puțin ortodox”

Drama unui fotbalist din Liga 1 » Se retrage la numai 24 de ani și a făcut un anunț cumplit: „Cea mai mare teamă a mea s-a adeverit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
131624217670160
Geani Muraru  •  09 Octombrie 2020, 12:35

Las-o jos ca face mac

dubluv
dubluv  •  09 Octombrie 2020, 12:23

s-a intalnit cu Corpodean in benzinarie ca acesta sa transmita preotului ca ii da "zaharul". Cat de prosti ne-o crede?

trink
trink  •  09 Octombrie 2020, 03:43

flori cu maner!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează