FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Exercițiu de imaginație cu Florin Bratu » Cum ar fi fost cu Dinamo în play-off: "Cu FCSB era nebunie!"

Foto: Bogdan Bălaș
Foto: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 18:20

FCSB se pregătește de meciul cu Poli Iași, unul important în economia câștigării campionatului. În cazul în care ar fi ajuns în play-off, acum pentru steliști ar fi urmat marele derby. 

Tehnicianul lui Dinamo, Florin Bratu, recunoaște că atât el, cât și jucătorii, duc lipsa meciurilor împotriva marii rivale.

"Strategia ar fi fost ușor schimbată dacă eram în play-off. Moldoveanu, de exemplu, a înscris, Ricardo Grigore se preconiează a fi un fundaș de viitor. Dacă ar fi jucat acum Dinamo cu FCSB ar fi fost o nebunie! O nebunie frumoasă.

Aștept un meci cu Steaua, e o motivație atât pentru mine, cât și pentru jucători. Băieților le lipsesc meciurile astea.

Eu caut mereu să-i motivez pentru meciurile din play-out. Mental erau pregătiți pentru partide cu altă miză", a zis Bratu la TV Digi Sport. 

Citește și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
caminero
caminero  •  02 Mai 2018, 22:49
Postat de jack_the_stripper pe 02 Mai 2018, 18:40

Așteaptă, Bratule... Pregătește-i mental... La anu`... Dacă s-o găsi cineva să vă salveze de faliment... Mondenii, de exemplu!

Șezi blînd, Gongulinho, că nu mai prindeți voi ziua aia

gtn5
gtn5  •  02 Mai 2018, 22:02

stim cum ar fi fost cu dinamou pe post de *** in meciurile cu cfr-ul,fara dinamou in play-off e un castig pentru un fotbal mai curat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  02 Mai 2018, 21:14

Ai auzit de antropologie?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează