FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA 0-3

Exilat de pe bancă! » Relaţia rece dintre Costel Gâlcă şi Nicolae Dică şi-a consumat un nou episod la Galaţi! Reacţia fostului căpitan al Stelei

Dică pare izolat de ceilalți membri ai staff-ului tehnic
Dică pare izolat de ceilalți membri ai staff-ului tehnic

Articol de - Publicat luni, 06 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 octombrie 2014 14:50

Secundul Nicolae Dică nu a stat pe bancă alături de staff-ul Stelei, şi a fost trimis pe locurile adiţionale alături de unul dintre masori şi de cei doi preparatori fizici ai echipei.

După ce-a fost lăsat în Bucureşti cînd a avut loc deplasarea de la Kiev la meciul cu Dinamo din Europa League, secundul Nicolae Dică a fost iar umilit de către Costel Gâlcă. Acesta a decis ca fostul atacant al Stelei, adus în Ghencea la sugestia lui Mihai Stoica, să nu mai stea pe banca de rezerve alături de restul colaboratorilor!

Dică s-a conformat deciziei antrenorului de 42 de ani şi a stat pe locurile adiţionale, aflate în apropierea băncii, alături de unul dintre masorii echipei, Sorin Cristof, dar şi cu cei doi preparatori fizici ai Stelei: Juan Jimenez şi Ciprian Prună. Pe bancă, alături de cei 7 jucători au stat ceilalţi secunzi, Laurenţiu Roşu şi Dumitru Uzunea, dar şi team-managerul echipei, Marius Ianuli.

Mai mult, Dică nu a fost trecut de către oficialii din Ghencea nici pe foaia de joc. Dacă Selymes l-a trecut în dreptul rubricii antrenori secunzi pe Valentin Sinescu şi Daniel Florea, roş-albaştrii i-au avut doar pe Uzunea şi Roşu. Siteul oficial al campioanei României, steauafc.com, l-a trecut pe Dică la categoria staff tehnic ca primul colaborator al lui Gâlcă.

Dică a reacţionat: "Am rămas acasă cu Dinamo Kiev, cum a rămas şi Laurenţiu Roşu cu Aktobe"

Antrenorul secund al Stelei, Nicolae Dica, a reacţionat după cele scrise, negînd un conflict cu antrenorul Costel Gâlcă:

"Nu exista si nici nu a existat vreun conflict intre noi doi, asa cum a spus si Costel. Sîntem un grup unit si ne intelegem bine cu totii. Eu nu am facut deplasarea la Kiev deoarece era randul meu sa raman la Bucuresti, asa cum s-a intamplat cu Laurentiu Rosu atunci cand am jucat la Aktobe.

De asemenea, eu am stat la toate partidele din Liga 1 pe cele cinci locuri aditionale si iau loc pe banca in situatia in care nu o face Rosu. La meciurile din UEFA Champions League si UEFA Europa League am stat mereu pe banca, fiindca acolo este permis ca sapte oficiali sa faca asta.

La Galati am venit cu masina fiindca sambata am avut de rezolvat niste probleme personale si am primit acceptul lui Costel sa nu vin impreuna cu echipa, din preziua meciului.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (24)
hofer
hofer  •  06 Octombrie 2014, 19:33

Extraordinar ! Nu inteleg de ce nu sant lasati sa-si faca meseria. Din nimic se face o problema, o drama.

samy_forever
samy_forever  •  06 Octombrie 2014, 15:22
Postat de samy_forever pe 06 Octombrie 2014, 15:21

Dica: "Nu exista conflicte intre mine si Costel!" Antrenorul secund al Stelei, Nicolae Dica, doreste sa faca o serie de precizari cu privire la articolele aparute in ultimele zile, conform carora intre el si antrenorul principal, Constantin Galca, ar exista un conflict. "Nu exista si nici nu a existat vreun conflict intre noi doi, asa cum a spus si Costel. Suntem un grup unit si ne intelegem bine cu totii. Eu nu am facut deplasarea la Kiev deoarece era randul meu sa raman la Bucuresti, asa cum s-a intamplat cu Laurentiu Rosu atunci cand am jucat la Aktobe.

De asemenea, eu am stat la toate partidele din Liga 1 pe cele cinci locuri aditionale si iau loc pe banca in situatia in care nu o face Rosu. La meciurile din UEFA Champions League si UEFA Europa League am stat mereu pe banca, fiindca acolo este permis ca sapte oficiali sa faca asta. La Galati am venit cu masina fiindca sambata am avut de rezolvat niste probleme personale si am primit acceptul lui Costel sa nu vin impreuna cu echipa, din preziua meciului. Consider ca nu este normal sa se continue cu acest subiect, deoarece nu exista nici macar o urma de adevar in tot ce s-a scris in ultima perioada pe aceasta tema"

samy_forever
samy_forever  •  06 Octombrie 2014, 15:21
Postat de unico_biancorossi pe 06 Octombrie 2014, 13:58

După ce-a fost lăsat în Bucureşti cînd a avut loc deplasarea de la Kiev la meciul cu Dinamo din Europa League, secundul Nicolae Dică a fost iar umilit de către Costel Gâlcă. Acesta a decis ca fostul atacant al Stelei, adus în Ghencea la sugestia lui Mihai Stoica, să nu mai stea pe banca de rezerve alături de restul colaboratorilor! __ avand in vedere si restul informatiilor, e clar : "du-te dica, du-te...."

E clar ! Nu esti informat !!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează