FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, DUMINICĂ, DE LA 20:30, ÎN DIRECT LA DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Exilul e ACASĂ pentru Steaua » Cu 4 zile înainte de meciul cu Astra, roş-albaştrii nu ştiu unde vor juca

Revenirea în Ghencea rămîne încă un vis pentru stelişti
Revenirea în Ghencea rămîne încă un vis pentru stelişti

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 martie 2012 16:54

Revenirea Stelei în Ghencea a devenit o clasică incertitudine. Deşi Gigi Becali a anunţat în urmă cu cîteva zile că meciul cu Astra va reprezenta întoarcerea acasă a Stelei, cu doar 4 zile înainte, jucătorii lui Ilie Stan nu ştiu dacă vor juca în Ghencea, la Buzău, sau în Regie

Gigi Becali anunţa pe 9 martie: "Meciul cu Astra se va juca pe Ghencea. Cei din Minister ne-au spus că putem să anunţăm la Ligă deja că vom juca în Ghencea". Dar cu 4 zile înaintea meciului cu Astra, întoarcerea în Ghencea nu mai e sigură.

Clauzele cerute de MApN l-au enervat pe finanţatorul Stelei: "Mi-au cerut 26 de mii de euro pentru fiecare meci. Păi, la Naţional Arena chiria e de 18 mii de euro. Unul are 27.000 de locuri, celălalt 55.000. Dacă plătesc un meci, sînt obligat să mai joc încă zece meciuri. Dacă nu le joc, ei îmi cer 500 de mii de euro daune, nu 260.000 cît ar veni. Clauzele astea sînt aberante".

"Dacă nu se realizează mergem imediat la Buzău, n-avem noi stadion la Buzău? Caz de forţă majoră, o demonstrăm! Ne-a promis, avem acte, că am negociat, nu ne-a convenit ce am negociat şi gata! Şi cu o zi înainte putem să anunţăm liga. Noi am luat licenţierea pe stadionul de la Buzău", a explicat Gigi Becali ce se va întîmpla dacă exilul Stelei se va prelungi.

Regie, altă variantă

Becali mai are o soluţie la îndemînă. Pe lîngă Buzău, o variantă mai comodă e stadionul Sportului. Patronul Stelei a primit promisiunea lui Vasile Şiman că stadionul Regie ar putea găzdui partidele de pe teren propriu ale roş-albaştrilor.

Steaua - Astra se va disputa duminică, de la 20:30, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (22)
starchild
starchild  •  15 Martie 2012, 11:55

"Meciul cu Astra se va juca pe Ghencea. Cei din Minister ne-au spus că putem să anunţăm la Ligă deja că vom juca în Ghencea"... Ca sa completez, mi-e greu sa cred aceasta afirmatie poate fi facuta de o persoana aflata in deplinatatea facultatilor mentale, si neaflata sub influenta nici unei substante halucinogene. Poate asta ar trebuie sa fie apararea la LPF, 'am fost drogat, cum reise din afirmatia mea'. Ca si suma de bani, ministerul a fost finut (sau fraier, e greu de distins), pentru ca puteau sa ceara mai mult, atat timp cat Steaua are sanse la titlu, le dadeai.

starchild
starchild  •  15 Martie 2012, 11:39

Gigi, nu vreau sa-ti stric apele, dar ... dar asta nu e FORTA MAJORA. Te-a fraierit MApN-ul, ti-au intins o ambuscada, care dupa parerea mea putea fi evitata si de un cimpanzeu, si tu ai picat in ea. Live and learn, in your case: live and wasre money. Asa ti-au facut cu valiza ,,, sincer nu te prea pricepi ... daca ar fi dupa mine te-as schimba maine, dar n-am cu cine.

nter
nter  •  14 Martie 2012, 20:08
Postat de aureliano08 pe 14 Martie 2012, 19:04

ar putea sa inchirieze stadionul cotroceni, ca e si aproape. sau nu mai corespunde pentru liga1

e in paragina de mult timp.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează