FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Exod gălăţean » Ewald Lienen şi patru titulari au plecat, urmează alţi patru

În noiembrie anul trecut, Lienen semnase pe doi ani cu gruparea moldavă, cu un salariu lunar de 15.000 de euro
În noiembrie anul trecut, Lienen semnase pe doi ani cu gruparea moldavă, cu un salariu lunar de 15.000 de euro

Articol de - Publicat vineri, 23 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 22 mai 2014 20:16

Dan Adamescu e urmărit penal pentru dare de mită, echipa se destramă. S-au plătit doar două salarii pe 2014, clubul se bazează că va primi două milioane de euro de la sponsorul Astra Asigurări

Imaginile cu Dan Adamescu, multimilionarul patron al Oţelului, înghesuit de reporteri la intrarea în sediul DNA sînt de actualitate şi-n sînul prim-divizionarei. Situaţia e critică, începînd de la lot pînă la conducere.

Plecări în masă
Antrenorul Ewald Lienen a plecat de la echipă după finalul campionatului. L-au urmat Cooper, Henrique, Prestia şi Sevillano, ale căror împrumuturi s-au încheiat. Titularilor străini li se vor adăuga, pe 4 iunie, alţi 5 jucători, patru fiind de bază: Astafei, Sîrghi, Marquinhos, Dan Popescu şi Pungă.

Fotbaliştii nu au primit decît două salarii pe 2014. Acesta este şi motivul pentru care grupul celor cinci a cerut să devină liber de contract.

Narcis urma să negocieze cu Adamescu
Directorul general al clubului şi, practic, puntea între Adamescu şi vestiar, Narcis Răducan, urma să se întîlnească, ieri, cu finanţatorul pentru a-şi negocia viitorul la echipă. Întîlnirea n-a mai avut loc.

Continuarea în sezonul viitor e condiţionată de Astra Asigurări, principalul sponsor. "Primim două milioane de euro de acolo, conform contractului. Ne bazăm pe ei, fiindcă sînt mai mulţi decît am lua din drepturi de televiziune şi de la sponsorii secundari", spun surse din clubul gălăţean.


Mită de 20.000 de euro
Dan Adamescu e urmărit penal de DNA pentru că le-ar fi dat judecătorilor Ion Stanciu şi Elena Rovenţa, prin intermediari, mită de 15.000 de euro şi, respectiv, 5.000 de euro. Magistraţii urmau să dea soluţii favorabile în dosarele privind insolvenţa unor firme ale omului de afaceri, printre care şi clubul Oţelul.


18,382 milioane de euro a încasat Oţelul în urma participării în grupele UCL, în toamna lui 2011

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (25)
mateuts37
mateuts37  •  27 Mai 2014, 07:05
Postat de dimonty1 pe 23 Mai 2014, 11:23

io nu inteleg ce tot comenta-ti voi dinamovisti. oricum sinteti in insolventa si nu o sa m-ai aveti echipa. ha ha ha. voi si rapidu o sa va desfintati. hai pa

Stelemist analfabet. Stoia e in acelasi rahhat, ai sa vezi in scurt timp.

gemminy55
gemminy55  •  23 Mai 2014, 15:27

ce am ajuns domnilor !? echipe de ani de zile in prima divizie se destrama sau se desfiinteaza dupa zeci de ani de prezenta!ce frumos era cindva cind aveai cu cine te duela in derby-uri de Moldova,de Banat de Bucuresti ...azi sau maine o sa avem echipe de comune si sate,unde se duc 10-20 spectatori!la ce bun stadioanele de 25-000 locuri ? daca echipele din orasele mari joaca prin liga 3 sau unele mai prin a doua?ne bucuram ca retrogradeaza echipe din craiova timisoara iasi sau echipe ca rapid,uta,inter sibiu sau craiova,si altele zac prin liga 2 sau 3 sau 4 cu stadioane de 10-30000locuri goale si apar echipe dela sate cu 10-15 spectatori si aia neamurile jucatorilor!LPF e OARBA??NU VEDE??

dogred10
dogred10  •  23 Mai 2014, 15:13

Cooper,Marqinious si Sarghi ar fi perfecti la Dinamo !!! bai lake ce mai astepti, Cooper e liber de contract, cel mai bun mijlocas anu asta central !!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează