FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fabio Galante a vorbit despre Mutu, Hagi, Petrescu și Mircea Lucescu » Cuvinte mari pentru Dinamo și Pușcaș

Articol de - Publicat duminica, 28 iunie 2015 14:04

Fostul apărătorul al Genoei şi al lui Inter Milano, Fabio Galante, 41 de ani, este acum oficial al clubului elveţian Chiasso, cu care dinamoviştii s-au confruntat de două ori, 3-1 şi 1-0.

Italianul a povestit pentru Gazeta Sporturilor: "Am fost coleg cu Dan Petrescu la Genoa, apoi elevul lui Mircea Lucescu la Inter şi am jucat contra lui Mutu. Ultimul mi-e bun amic, un băiat senzaţional, mare fotbalist şi iubitor de viaţă.

Totuşi, preferatul meu rămîne Gică Hagi, o adevărată stea în fotbal. Cred că Il Luce a fost unul dintre cei mai apropiaţi antrenori pe care i-am avut, avea un mod părintesc de a vorbi cu jucătorii".

"Sper ca Puşcaş să ridice cota fotbalului în Serie A"

Cîştigător al Cupei UEFA cu Inter, Galante a fost impresionat de modul cum joacă dinamoviştii:

"Sînt nişte tineri cu multă calitate, eu îi văd luptîndu-se la titlu. M-am mai informat şi eu despre campionatul vostru, cred că Dinamo poate face o figură frumoasă dacă va avea un start bun de sezon. Păcat că nu poate evolua în cupele europene".

Oficialul lui Chiasso (liga secundă helvetă) este de părere că George Puşcaş are nevoie de goluri ca să rămînă pe termen lung la Internazionale:

"Este atacant, e tînăr, dar timpul nu are răbdare cu nimeni. Ca să răzbeşti în Serie A, trebuie să dai 200%, fiindcă e o concurenţă ca în junglă. L-am văzut în cîteva ocazii, sper ca el să se impună şi să fie un fotbalist care să ridice cota în fotbalul italian".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
khal_37
khal_37  •  28 Iunie 2015, 17:02

"Sînt nişte tineri cu multă calitate, eu îi văd luptîndu-se la titlu. M-am mai informat şi eu despre campionatul vostru, cred că Dinamo poate face o figură frumoasă dacă va avea un start bun de sezon. Păcat că nu poate evolua în cupele europene". Vrajeala! Galante nu a spus asa ceva!!! De unde sa auda Galante de descultii astia pa care-i eliminau echipele de pescari si ospatari din Europa!!! :))) ***... :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Iunie 2015, 16:50

...ma doare *** de voi ...sunteti mai prosti ca mine de o suta de ori ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddogsv
reddogsv  •  28 Iunie 2015, 16:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează