FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRI

Fabulos! » Claudiu Niculescu povesteşte ce replică a avut cînd l-a văzut prima dată pe Ionuţ Luţu! Îi face o descriere "şoc" lui "Hagi" :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 iulie 2014 18:34

Claudiu Niculescu şi Ionuţ Luţu sînt doi foşti jucători importanţi ai Universităţii Craiova. Primul a devenit idol pentru fanii lui Dinamo, iar Luţu a jucat apoi la Steaua. Fostul atacant şi-a amintit momentul în care l-a cunoscut pe cel poreclit "Hagi".
"Îmi aduc aminte cînd l-am văzut prima dată. A venit pe o zăpadă foarte mare, ningea, iar noi ne antrenam. Avea un pulover lung, pînă la genunchi, era mic, pirpiriu, cu o căciulă din aceea mare, cu urechi.

Şi ni l-a prezentat: «el e Ionel Luţu». Îl adusese dintr-o comună de pe lîngă Slatina. Noi, bineînţeles, cei mai vechi, am zis: «Ce-i cu ăsta? E prea mic». Dar cînd a intrat între noi, n-am mai văzut mingea. Luţu e un om lîngă care nu ai cum să te plictiseşti, sau să stai trist. E imposibil", a declarat Niculescu pentru Digi Sport.

"ClauGol" are doi jucători favoriţi din Liga 1:

"Îmi place mult Cosmin Matei. Practic acum a început el să-şi arate adevăratele calităţi. Îmi place, însă, şi Chipciu, e un jucător foarte bun, care poate face pasul către o echipă bună din Europa, are valoarea să facă acest pas".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
dblock
dblock  •  13 Iulie 2014, 16:43
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Sunt de acord ca a avut talent cu carul insa , din pacate, nu l-a ajuns nici macar pe Mutu la performanta, d-apoi pe Hagi..

madskills
madskills  •  12 Iulie 2014, 22:46
Postat de gabonne1982 pe 12 Iulie 2014, 20:24

doi jucatori care puteau fi mult mai sus decat au fost.Ma rog,Niculescu a avut o cariera bunicica,dar Lutu si-a distrus-o cu mana lui.Un fel de "Mutu" dar la o scara mai redusa

La o scara mai redusa banuiesc ca te referi la sanse irosite. Ca la talent, Lutu e cu ani lumina peste Mutu. A fost chiar mai talentat decat Hagi. Tehnica cum avea Lutu doar la betivul ala de Lupu in zilele lui bune am mai vazut. Pacat ca mintea era invers proportionala cu talentul. Daca Lutu era macar jumatate serios pe cat a fost de talentat, nu am niciun dubiu ca acum era in top 5 jucatori romani. Imi aduc aminte cand a ajuns la Galata: La primul antrenament i-a lasat cu gura cascata pe Terim & Co., atat de bun era. Dar dupa 30 de minute, tampitul s-a pus jos si a zis gata tata, am obosit. De l-a socat din nou pe Terim, de data asta nu in bine. PACAT de el, e un om tare bun.

xhthu
xhthu  •  12 Iulie 2014, 22:01
Postat de gabonne1982 pe 12 Iulie 2014, 20:36

nu echipa nationala da verdictul daca un jucator este valoros sau nu.Probabil ca uiti in ce tara traim si cum se face selectia.Sa-ti aduc aminte de Gica Craioveanu,unul dintre cei mai buni atacanti de dupa '90 de la noi si care are mai putine selectii la nationala decat un ratat ca Mutu ?! Sa-ti aduc aminte de Radu Stefan ?! Sau de Danciulescu care si el merita mai multe selectii ? Sau de Sabin Ilie care prin '95-'96 marca gol dupa gol cand era la FC Brasov si nimeni nu l-a bagat in seama la echipa nationala ? Asa ca nu sunt elocvente aceste convocari

esti dus cu pluta gogule .danciulescu ?:)))) sabin ilie a avut un singur sezon in care a jucat bine si ala a fost la steaua ,nu la brasov .tu macar ai idee ce atacanti avea la dispozitie romania in anii 90?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează