FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-0

AUDIO / FA-BU-LOS! Reacția în direct a lui Florin Talpan, jurist și colonel MApN, în momentul în care Poli Iași a înscris cu FCSB :D

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 09:49

Florin Talpan (45 de ani), juristul CSA Steaua, s-a bucurat în direct ca un copil de înfrângerea suferită chiar pe 7 mai de FCSB, 0-1 cu Poli Iași, care poate duce la pierderea campionatului.

Interviul online dat de Talpan pentru canalul de Youtube Steaua Liberă s-a suprapus cu meciul Poli Iași - FCSB, iar juristul Armatei era în direct în timp ce Andrei Cristea a marcat golul victoriei ieșenilor și s-a bucurat pentru reușita atacantului.

Talpan se uita la meci în timpul interviului și i-a dat moderatorului vestea golului marcat de ieșeni: 

Talpan: "Steaua are foarte mulți, cei mai mulți suporteri... Goooooool, 1-0 pentru Iași! Iiii, ce bucurie!".
Moderator: "Fraților, nu-mi vine să cred! Ce veste ne dă în direct domnul Talpan! Pe 7 mai pierde FCSB titlul".
Talpan:"Bucurie mare! Nu știu ce minut este. Doamne, ce bucurie! Bucurie fantastică! Este minutul 89. Andrei Cristea a dat golul, foarte bine. Mă bucur.
Moderator: "Asta este! Foarte bine. Asta trebuie să se întâmple"
Talpan: "Andrei Cristea a dat golul"

Moderatorul îi jignește apoi pe fanii FCSB, numindu-i "oi":

Moderator:"Iată, fraților, că Andrei Cristea a dat gol din nou, spre disperarea oilor"
Talpan: "Trebuie să se facă dreptate! Adevărul trebuie să iasă la iveală! Cine a încercat să se folosească brandul, trebuie să plătească. Îmi doresc foarte mult ca Iașiul să câștige. Din 2014 m-am gândit ca Steaua să aibă echipă de fotbal. Acesta a fost țelul meu. Dacă eram ascultat din acel moment, acum eram cel puțin în Liga a 2-a"

AUDIO // Ascultă aici reacția incredibilă a colonelului MApN: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (128)
191383917985634
Dinu Constantin Stanculeanu  •  09 Mai 2018, 10:16

Pacat ca dispare si Steaua sau FCSB, cum vor unii. Armata nu va fi in stare sa sustina nici un club in Liga 3 sau 2. Pentru liga 1 nici nu se pune problema. Talpan va ramane in istorie ca un individ care distruge un simbol al Romaniei, deci un tradator de neam. Ca sa fie clar, eu tin cu Rapidul, dar imi pare rau sa vad cum fotbalul romanesc se duce de rapa, la cheremul unor indivizi dubiosi.

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  09 Mai 2018, 05:56

Bucuria unui ***.Cuvintele sunt de prisos.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

184902441899887
Valeriu Chis  •  09 Mai 2018, 00:38

Nu inteleg mirarea starnita de reactia lui Talpan, mi se pare atat de fireasca, timand seama si relatia tensiomnata pe care o are cu clubul lui Jiji. Exact la fel am reactionat si eu, chiar daca eu nu am dispute decschise cu indvidul mai su mentionat, cu toate ca nici mie nu imi pica bine bataia de joc cu care acesta, adica Jiji, spurca cea mai importanta realizare a sportului romanesc.

Vezi toate comentariile (128)
Comentează