FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Face curat pentru el » Veste proastă pentru fanii giuleşteni: Copos rămîne în Grant şi o ia de la 0

În două decenii ca patron al Rapidului, Copos a cîștigat 10 trofee, între care două titluri de campion
În două decenii ca patron al Rapidului, Copos a cîștigat 10 trofee, între care două titluri de campion

Articol de - Publicat miercuri, 19 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 decembrie 2012 20:52

Prin insolvenţă, patronul a găsit metoda perfectă de a scăpa de jucătorii cu salarii mari.

George Copos s-a resemnat cu gîndul că nimeni nu va achiziţiona pachetul majoritar de acţiuni al Rapidului şi, avînd în vedere că nu-şi mai permitea să susţină singur clubul, cu un buget anual de salarii de 4,5 milioane de euro, omul de afaceri a găsit soluţia de a ieşi din criză. Astfel, a băgat clubul în insolvenţă ştiind că administratorul judiciar numit de Tribunalul Bucureşti va avea puterea să rezilieze unilateral contractele fotbaliştilor cu salarii mari!

În plus, insolvenţa aduce şi reeşalonarea plăţilor, iar Copos se va alege şi cu o parte din banii cu care a împrumutat Rapidul în ultimii 20 de ani. Apropiaţi ai acestuia susţin că finanţatorul speră să scoată clubul din insolvenţă în vara lui 2013, ceea ce ar face ca alb-vişiniii să aibă dreptul de a participa în cupele europene în 2014-2015. Pînă atunci, Copos intenţionează să formeze o nouă echipă, una cu fotbalişti care să nu-l mai stoarcă de bani.

Zotta a demisionat!
Preşedintele Constantin Zotta a declarat aseară, la DolceSport, că şi-a dat demisia, însă mai este obligat să stea la club încă 60 de zile, conform unei clauze din contract. "N-am mai rezistat, oricum am dus destule... Acum administratorul judiciar e cel mai important în viaţa Rapidului", a spus Zotta.

8 jucători au plecat de la Rapid în ultima săptămînă: Bilaşco, Surdu, Glauber, Ilijoski, Figueiredo, Milisavljevici, Pavlovici şi Goga

1,1 milioane de euro însumau salariile anuale ale celor 8 fotbalişti disponibilizaţi

"Eu, dacă eram în locul lui George Copos, aş fi procedat la fel. Insolvenţa îl va ajuta să scape de toţi jucătorii ăia care iau o grămadă de bani degeaba" (Gigi Becali, patron Steaua)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (25)
damian_seb
damian_seb  •  20 Decembrie 2012, 14:27

Bravo George Copos in sfarsit a inteles ca trebuie facuta o restructurare a lotului, pt ca desi au salarii enorme nu au produs nimic in ultimul timp (nici un trofeu) si mai au si pretentii jucatorii sa strige ca nu le convine si sa strambe din nas. Nu le convine, atunci sa plece sa vedem cine ii mai ia, iar Copos sa faca/adune un lot nou unul care intradevar sa aiba pofta de joc si foame de trofee, nu ca cei care dorm in ghete si asteapta sfarsitul de luna ca sa isi ia salariul. Astia sunt deja jucatori blazati. Stati voi linistiti ca George Copos va tine Rapidul acolo sus unde ii e locul, nu va retrograda Rapidul niciodata asa ca hienele sa se abtina de la comantarii conntra Rapidului.

sadim3ro
sadim3ro  •  19 Decembrie 2012, 22:36
Postat de gaming pe 19 Decembrie 2012, 15:44

ba cand ii vad pastia ca zic :ajungeti in B..va duceti in B etc " ma bufneste rasu.... si daca ne ducem care e treaba?....au fost si sunt echipe in B cu nume mari din Europa...uite dc numai dorm unii ca ne ducem noi in liga 2 :))

cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia... in cazul asta poate fi si oaiea :)) ce sa le faci, trebuie sa traiasca si ei pe langa noi... daca mai si radem e ok... FZR

andystar
andystar  •  19 Decembrie 2012, 16:50

Asta mai degraba ajunge la puscarie !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează