FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-2

Fanii braşoveni s-au îngrămădit să-i atingă pe dinamovişti!

Articol de - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

Dinamoviştii au rămas impresionaţi de modul în care au fost primiţi de suporteri la Braşov.

Un grup de 50 de oameni s-a postat în faţa hotelului Aro Palace din centrul Braşovului la ora 17:30, cu două ceasuri înainte ca băieţii lui Ioan Andone să plece spre stadion. Au făcut poze cu autocarul "cîinilor", apoi s-au îngrămădit să pună mîna pe un autograf de la fotbaliştii din Ştefan cel Mare. Cei mai asaltaţi au fost Andrei Cristea, Dănciulescu şi Marius Niculae.

Căldura cu care au fost primiţi de suporteri sub Tîmpa i-a impresionat pe jucători. "Uite, domne, că ne mai iubeşte şi pe noi lumea!", au exclamat dinamoviştii, care la meciurile de acasă au parte de o asistenţă redusă, iar în cele mai multe din deplasări sînt huliţi şi înjuraţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ivan71
ivan71  •  13 Septembrie 2010, 13:32

Nu e de mirare!Numai in Bucuresti nu sunteti primiti!!!!Dupa meciul stelei cu Unirea(Matei+Semedo)am ajuns la concluzia ca cele doua tabere de suporteri sunt identici!ADICA VARZA!!!Schimbati orasul si veti vedea ce inseamna sa traiesti intr-o lume putin mai civilizata!

neox
neox  •  13 Septembrie 2010, 10:34

astia sunt locuitori ai orasului Brasov,care din cauza globalizarii si-au pierdut identitatea ,cultura si mintile...fetele lor spune totul.

fotbalvvv
fotbalvvv  •  13 Septembrie 2010, 05:03

Citeste mai multe pe Jurnalul de Fotbal. Opinii sincere si necenzurate despre fotbal sau despre sport in general; cronici din New York pana la Branesti, analize la rece, anchete despre c0calari :). Ce mai incoace si-ncolo, un alt nivel al discutiei. Nu suntem un tabloid, nu promovam scandaluri intre presedinti analfabeti sau cancanuri cu bombe sexy rasuflate. Nu tinem de nici un trust, nu promovam interesele nimanui. Fotbal in stare pura. Cauta Jurnalul de Fotbal pe net.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează