FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VICTORIA BRĂNEŞTI 2-1

Fanii din Peluza Sud au lipsit cu desăvîrşire, cei de la "Nord" aproape în totalitate » Gigi ignorat, gloriile aclamate!

Articol de - Publicat marti, 17 august 2010 00:00

Peste 8.000 de spectatori nu l-au băgat în seamă pe patron, însă au exultat pentru Ilie Dumitrescu, Hagi şi Duckadam.

Ghencea n-a mai fost ca la meciul cu Universitatea Craiova. În primul rînd, pentru că fanii de la cele două peluze şi-au urmat protestul pînă la capăt şi nu au venit pe stadion. Chiar şi fără ei, atmosfera a fost bună pentru echipă, deşi "vulcanul" de acum două săptămîni nu s-a mai repetat.

"Apărăăăă Duckadaaaam", la staţia de amplificare
Peste 8.000 de suporteri care au preferat "tribunele" au avut primul moment de zvîcnire atunci cînd de la staţia de amplificare a stadionului s-a auzit: "Hai, Duckadaaam! ... Apărăăăă Duckadaaaaam, sîntem finalişti, am cîştigat Cupa... Cupa Campionilor Europeni este la Bucureşti!".

Imediat a fost anunţat noul preşedinte al Stelei, iar Helmuth Duckadam, de pe scaunul din dreapta lui Becali, a fost aclamat la scenă deschisă. Gigi s-a rezumat doar să aplaude şi el, fără a se ridica. Helmuth a continuat să rămînă în dreapta patronului pe parcursul meciului, lucru ce a avut darul de a-i tempera acestuia din gesturile inutile, dar şi de a-i conferi neutralitatea tribunei.

Hagi, aplaudat şi de Becali
Următorul pe lista "prezentaţilor" a fost un alt nume fabulos din istoria Stelei. "Să salutăm faptul că Gică Hagi şi-a dorit şi a anunţat că va fi prezent la meci pentru a-l susţine pe Ilie Dumitrescu" a fost anunţul, iar stadionul a reacţionat cu scandări şi aplauze care trebuie să-l fi făcut pe Becali să realizeze greşeala pe care a comis-o în vara lui 2007, cînd l-a gonit pe Gică din Ghencea. Un prim pas l-a făcut aseară, aplaudîndu-l şi el în acelaşi timp cu spectatorii pe cel care a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti ai istoriei Stelei. Asta deşi "Regele" n-a mai ajuns la stadion, o problemă de ultimă oră împiedicîndu-l să-şi ţină promisiunea.

Lacrimi şi emoţie pentru Ilie
În fine, poate cel mai emoţionant moment al serii a fost cînd Ilie Dumitrescu a păşit pe gazon. A făcut-o cu piciorul drept, aşa cum proceda întotdeauna şi ca jucător. Îmbrăcat impecabil, a fost nevoit să facă mai multe plecăciuni în faţa tribunelor, care l-au aclamat minute în şir. Şi-a dus mîna la inimă, iar ochii i s-au umezit văzînd primirea de care a avut parte. Apoi s-a salutat cu celălalt Ilie al Stelei, cel de pe banca Brăneştiului, după care s-a întors cu faţa către echipă. Urma să debuteze ca antrenor acolo unde în urmă cu 33 de ani o făcea ca jucător.

Peluzele: "Joi ne întoarcem pe stadion"
Dacă la meciul de aseară suporterii echipei de la cele două peluze au absentat, nu se va întîmpla la fel şi la următorul joc al Stelei de pe teren propriu, turul cu Grasshopper din play-off-ul Europa League. "A fost un protest de moment, dar joi ne vom întoarce pe stadion", a declarat Marius Nicolau, purtătorul de cuvînt al Asociaţiei Independete a Suporterilor Stelişti.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
andrades
andrades  •  18 August 2010, 15:07

maine poimaine citesc ca a fost plin stadionul la meciul de luni, 35.000 de spectatori, poate chiar 80.000 daca sta gigi sa calculeze bine

forzzasteaua
forzzasteaua  •  17 August 2010, 13:19

Iar comportamentul lui Piti lasa de dorit si este la fel de jignitor la adresa clubului Steaua. In primul rand Piti a gresit mai mult decat a facuto Gigi in acest parteneriat care era benefic Stelei, si incearca sa distruga ce a realizat. Piti impreuna cu organele aiss creaza in acest moment o presiune inutila - ar fi trebuit sa nu se ajunga aici. Cat a fost la Club nu a dat nici o declaratie iar acum nu se mai opreste - din cauza lui si a presei Steaua poate rata noul drum pe care la inceput.

forzzasteaua
forzzasteaua  •  17 August 2010, 13:11

Felicitari celor care au fost pe stadion alaturi de echipa si nu au pus botul la vrajeala proasta pe care o au cei din aiss. Au facut un gest fara precedent si nu vor fi iertati pentru acest lucru. Cine mai are putina demnitate si isi da seama ca a gresit cand sa asociat cu aceasta grupare ii rugam sa renunte cat mai au timp - intrucat o fac pentru ei si pentru Steaua. Rusine acestor nesimtiti care nu urmaresc decat destabilizarea Stelei.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează