FOTBAL  »  Superliga  »  DERBY DE ROMÂNIA

Fanii dinamovişti, interzişi în Ghencea!

Articol de - Publicat vineri, 08 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 07 aprilie 2011 22:13

Prefectul Capitalei, Mihai Atănăsoaei, a propus ca la Steaua - Dinamo galeria oaspeţilor să nu meargă pe stadion

Autorităţile vor să ia o decizie în premieră în România: interzicerea galeriei echipei oaspete la derby-uri! Cel care a avut această iniţiativă este Mihai Atănăsoaei, prefectul Bucureştiului, care a purtat deja mai multe discuţii cu Dumitru Dragomir şi cu membrii mai multor cluburi din Liga întîi.

Prefectul a mărturisit că propunerea a venit în încercarea de a stopa violenţa din sportul românesc, iar cluburile au fost de acord iniţial, însă apoi nu s-au mai prezentat la întîlnirile cu forţele de ordine. Totuşi, dacă decizia va fi adoptată, echipele vor fi obligate să aplice această reglementare. Dacă decizia va intra în vigoare acum, derby-ul Steaua - Dinamo, de pe 23 aprilie, s-ar putea disputa doar cu ultraşii gazdelor pe stadion.

Modelul italian
Iniţiativa prefectului Capitalei este identică cu ceea ce se întîmplă în Italia. Înaintea fiecărei etape de Serie A, forţele de ordine analizează meciurile etapei şi, în funcţie de gradul de risc al partidei, hotărăşte dacă o galerie va face sau nu deplasarea.


"Ne vom procura bilete la meciul cu Steaua pe cont propriu, nu avem cum să lipsim la un asemenea meci. În loc să mergem organizaţi pe stadion, vom sta în diferite zone, vom fi amestecaţi cu steliştii şi cine ştie ce va ieşi!"
lider al galeriei dinamoviste

"Fotbalul e pentru oameni, cum să nu putem merge la meciuri? E o idee trăsnită, halucinantă a unor oameni care nu au nimic în comun cu sportul!"
lider al galeriei steliste

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
liviuemil
liviuemil  •  10 Aprilie 2011, 00:04

Incercati numai,sa vedeti cum e cind suni la 112 si nu vine nimeni! Chiar incercati !

chiorul
chiorul  •  09 Aprilie 2011, 04:20

Idee mai idiota nici nu putea. 1. Indiferent de ce se va intampla vor fi dinamovisti la meci si nu vor fi chiar putini. 2. Este MULT MAI SIGUR ca aceasta "masa" de suporteri sa vina la stadion in mod organizat si insotita de forte de ordine, decat sa bantuie prin oras in grupuri si grupulete. 3. Cui ii arde de "bataie", se va bate prin oras si daca meciul se va juca cu potile inchise!!! De aceea sunt de acord cu ce a declarat Cartu: "bataia pe aia care... ". Plus ca fratilor, suporterii fac ca un meci sa devina "derby", nu prefectu', nu liga, nu conducatorii de cluburi si interesele lor. Dinamo, Steaua, Rapid, Poli, etc. exista datorita suporterilo

sica2ro200
sica2ro200  •  08 Aprilie 2011, 23:35
Postat de red_dog_geo99 pe 08 Aprilie 2011, 10:59

hahaha, astia cred ca ne pot opri sau ceva... ne lom 200 de insi bilete la una din tribune si tot mergem la meci, si nu numai atat, vom scoate si esarfe, tricouri cu insemnele noastre. Iar asta va fi destul de umilitor pt cei de acolo.

mai bine scoti abecedarul si incepi sa inveti...cine stie poate pana la urmatorul derby steaua dinamo ajungi in clasa a doua

Vezi toate comentariile (25)
Comentează