FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 3-0

Martinovici, din nou în dizgraţia lui Becali » "Pe fraierul ăla nu îl veţi mai vedea în echipă!" :X

Novak Martinovici
Novak Martinovici

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 12:04

Fundaşul dreapta al Stelei, Novak Martinovici, a intrat din nou pe lista neagră a patronului Gigi Becali după prestaţia din partida cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-3.

Martinovici a produs penalty-ul din care ardelenii au deschis scorul aseară în minutul 14, prin iordanianul Bawab. Sîrbul l-a tras de tricou în careu pe Iasmin Trtovaci la o lovitură liberă executată de Ciprian Petre şi a fost schimbat în minutul 74 cu nigerianul Ifeanyi Emeghara.

Conform Gazetei Sporturilor, Martinovici a fost cel mai slab om de pe teren, primind nota 3 pentru prestaţia sa.

Apărătorul în vîrstă de 26 de ani a fost votat de fanii Stelei în acestă iarnă ca fiind principalul favorit pentru preluarea banderolei de căpitan al Stelei, însă Gigi Becali nu a vrut să audă de aşa ceva.

"Tănase e căpitan şi gata! Nu mai avem ce vorbi despre asta! Martinovici? Voiam să-l dau afară, dar a făcut 4-5 meciuri bune şi m-a convins să-mi schimb planul", spunea Gigi Becali astă-iarnă despre fundaşul care a marcat ultimul gol al Stelei în campionat, la 2-0 cu FCM Tîrgu-Mureş, etapa trecută.

2 goluri a înscris Martinovici pentru Steaua

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (19)
cordos_eu
cordos_eu  •  12 Septembrie 2011, 02:22
Postat de mamaya pe 11 Septembrie 2011, 12:26

mari pampalai sunt analistii astia sportivi...le e frica sa-i zica ceva la cioban...ai luat un gol,intoarce rezultatul daca esti echipa mare...ati luat gol in min.14!!!!!!!!!!!!echipa de lulele...pai ce spirit de invingator sa ai cu jucatori retrogradati?

nu-i vorba de aia, fraie**! toate echipele romanesti care iau gol de la echipe apropiate valoric, au probleme sa revina... si Steaua a avut probleme si pe vremuri cand erau jucatori cu carisma, adu-ti aminte de perioada Zenga. atata faceti caz de un meci pierdut! eu fac caz de faptul ca absenta lui Banel Nicolita a fost vizibila pe dreapta... de asta ma ingrijorez pt cupele europene ca vreau puncte, eu tin cu toate!

cordos_eu
cordos_eu  •  12 Septembrie 2011, 02:20

Goian de la o retrogradata (Foresta), Tatarusanu de la Bistrita (putea sa retrogradeze oricand ca tot in jos au mers dupa sezonul ala bun in intertoto), Costin Lazar de la Sportul (retrograta si a promovat iar), Tamas de la Tractorul Brasov (multi alti jucatori din Liga B, unii chiar si din C printre care si Muresan), Chivu de la Resita. iti po da n exemple! Dani Alves de la Sevilla, adus din a 3-a liga braziliana... n-are nici o importanta liga si de multe ori 2 jucatori de clasa nu pot salva un grup! la Craiova n-a fost un grup fara jucatori talentati, ci n-a fost viziune.

cordos_eu
cordos_eu  •  12 Septembrie 2011, 02:15
Postat de asunps79 pe 11 Septembrie 2011, 14:02

ne gigi.....eu cred ca aseara ai vazut alt meci.....ce a jucat tanase?......ce a jucat mihai costea?......ce a jucat geraldo......iliev?.........cu jucatori de la echipe retrogradate vreti sa faceti performante?.....niciodata....sa va bucurati ca ati scapat cu numai trei boabe.....putea sa fie umilinta mult mai mare....!!!!

desteptule, Nicoara de la CFR Cluj e de la o retrogradata, sunt si exceptii! Tibi Balan a retrogradat si el. iar Craiova nu era echipa de retrogradare, dar acolo au influentat anumiti factori prestatia echipei... multi dintre dintre jucatorii autohtoni care joaca acum la echipe mari in orice campionat, au trecut si ei pe la echipa nou promovate sau care au retrogradat intr-un final!!! jucatorii din pepiniera sunt mai putini

Vezi toate comentariile (19)
Comentează