FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CONCORDIA CHIAJNA, MÎINE, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Fanii lui U Cluj ajută din nou echipa » Au cumpărat bilete gratuite şi pentru meciul cu Chiajna

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 martie 2013 21:27

Suporterii lui U Cluj sar din nou în ajutorul echipei. Deşi la meci pot intra gratis numai femeile şi copiii, galeria "şepcilor roşii" încearcă să ajute clubul aflat în procesul de insolvenţă cumpărînd bilete.

După ce etapa trecută au cumpărat 3.500 de tichete, pentru meciul cu Concordia Chiajna de mîine au luat aproximativ 1.300. 1.000 dintre ele au fost procurate de Institutul Român de Evaluare şi Strategie, patronat de Vasile Dîncu. Fiecare bilet a costat 5 lei, iar acestea vor fi distribuite femeilor şi copiilor.

"Am cumpărat 1.000 de bilete cu 5 lei tichetul şi 1.000 am primit gratuit, aşa cum se dau pentru femei şi copii sub 14 ani la stadion. Mîine le vom distribui în oraş. E o formă de implicare într-un proiect comunitar din jurul clubului U Cluj derulat de IRES" a explicat Mihaela Orban, PR Manager al IRES.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
vasilecovaciu
vasilecovaciu  •  29 Martie 2013, 12:48
Postat de bursuculvisiniu pe 28 Martie 2013, 22:44

E simplu, nenorocitii de la FRF si LPF incearca cu orice pret sa scape de echipele cu traditie, istorie si mai ales, cu suporteri adevarati, pentru a ramane in campionat doar cei care vand si cumpara puncte. Cred ca noi, suporterii echipelor cu traditie ar trebui sa lasam rivalitatile istorice numai pentru meciurile directe si sa ne sprijinim reciproc in lupta cu mafia.

imi place cum gandesti.Pentru unii dragostea nu se cumpara.Ea exista deja in traditie,in istorie, in adevar. Suporterii adevarati merita aprecierea tuturor!

valiii
valiii  •  29 Martie 2013, 08:50

felicitari ca sunteti langa echipa,sa o tineti tot asa,in cele din urma fanatismul si dragostea voastra neconditionata pentru universitatea cluj va izbavi,succes!

silvercloud
silvercloud  •  29 Martie 2013, 00:37

"U" Cluj... suntem sufleteste alaturi de tine!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează