FOTBAL  »  Superliga  »  SONDAJ

Fanii: "Napoli e «vinovat»"

Articol de - Publicat miercuri, 02 aprilie 2008 00:00

Suporterii Craiovei au fost invitaţi să spună în sondajul de pe site-ul craiovamaxima.ro cui i se datorează seria celor şase partide fără înfrîngere reuşite de alb-albaştri. Majoritatea fanilor cred că cele mai mari merite pentru forma bună a Ştiinţei le are tehnicianul Nicolo Napoli, apoi fotbaliştii. Italianul mai are contract pînă în vară, însă Mititelu e dispus să-i propună prelungirea înţelegerii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  02 Aprilie 2008, 16:42

ceva extraordinar ..sa-ti zic eu: nu te pricepi la fenomen daca nu vezi ca pb sunt axul central..si chiar bornecu. ne trebuie fundasi centrali, un inchizator si portar frate, ca bornecu e ciuma. ne-a mancat de nenumarate ori. la mioveni a mai comis-o odata...si de atatea ori. dc?.....pt ca nu are concurentza pe post si isi cam face de cap. incep sa ma gadesc daca merita la stiintza . nesigur pe centrari si aproape orice sut pe poarta e gol.

 •  02 Aprilie 2008, 16:35

ut-istule...vezi de treaba ta ca voi sunteti deja retrogradati. lasa u ''capra vecinului''...vezi ca a ta e pe moarte.....bebebebebeee

 •  02 Aprilie 2008, 13:18

da ai dreptate prietene in b uta o sa conteze foarte mult! locul 16 si 22 de puncte iti spun ceva?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează