FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fanii Stelei cer anchetarea lui Talpan! Sesizare la MApN: "Este inadmisibil un astfel de comportament stradal şi golănesc"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2017 13:59

Florin Talpan, juristul Armatei, se află în război cu Gigi Becali, pentru numele și marca Steaua.

Deși mulți fani nu sunt de partea lui Becali, o parte dintre aceștia au depus o sesizare împotriva juristului Armatei la Ministerul Apărăii.

"Ştim că probabil ne veţi dispreţui, dar Peluza Roş-Albastră este de acord în privinţa unei cereri a juristului CSA. Mai exact, să fie DREPTATE după cum a strigat el pe la televiziuni.

În consecinţă, pentru a-i demonstra juristului că suntem de acord cu cererea lui, Peluza Roş-Albastră a trimis ieri 06.02.2017 o sesizare către MApN" se arată pe pagina de Facebook Peluza Roș-Albastră.

 

Fanii cer o anchetă asupra lui Talpan, pe care îl acuză de lipsă de respect față de superiori și spun că acțiunile lui Talpan strică imaginea Armatei.

"Înainte de a fi jurist este un cadru militar al acestei Ţări şi, chiar dacă a uitat, îi aducem aminte că a depus un anumit jurământ şi şi-a asumat respectarea anumitor norme de conduită militară".

Se pare că domnul Talpan dorește să apară în media mai mult decât orice personalitate a Clubului Sportiv al Armatei. 

În calitatea pe care o deţine are obligaţia de a respecta ordinea ierarhică şi stricteţea pe care o oferă statutul de cadru militar în cadrul Armatei Române. A încălcat în mod repetat Ordinul nr. M64 din 2013 cu privire la aprobarea Regulamentului Disciplinei Militare.

După cum veţi putea observa dintr-o simplă lecturare a Ordinului anterior menţionat la art. 47 lit. h) se prezintă ca abatere disciplinară lipsa de respect manifestată faţă de comandanţi/şefi, superiori, egali sau inferiori în grad.

De asemenea, un alt aspect important, pe care domnul jurist îl ingoră cu desăvârșire este faptul că acesta NU este reprezentatul legal al Clubului Sportiv al Armatei. 

Aceste ieşiri publice ale domnului Talpan nu fac decât să aducă atingere demnităţii militare şi reduce considerabil respectul pe care noi, în calitate de cetăţeni, îl avem pentru Armată. Este inacceptabil ca acest domn jurist să afirme faptul că el a adus sau a readus faima Clubului Sportiv al Armatei.

Într-o societate structurată pe reguli, norme şi organizare ierarhică este inadmisibil un astfel de comportament stradal şi golănesc" scrie în cererea fanilor Stelei

Recent, Talpan, locotenent-colonel în cadrul Armatei, l-a criticat pe Cristian Petrea, acuzându-l de abuz în serviciu și că aduce prejudicii clubului.

"Îl anunț public pe ministrul Apărării Naționale că Petrea Cristian nu își îndeplinește atribuțiile și se opune Curții de Apel, acționează contra Statului și face abuz în serviciu.

Nu știu ce vrea, dar dacă solicit asta, înseamnă că este foarte grav. Nu știu de ce face asta. Pe cine reprezintă? De ce nu reprezintă Statul? Petrea aduce prejudiciu" Talpan, pe 17 ianuarie

Save

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (109)
bigdeal
bigdeal  •  07 Februarie 2017, 23:49
Postat de nnapocarepublic pe 07 Februarie 2017, 21:05

hai ma ca exagereaza aia 218 sportivi..sustzinatori FCSB

Auuuu "fratemeleu" cum stii tu sa scrii cu "tz" pe barosaneala, cum ne place noua!

jalabert
jalabert  •  07 Februarie 2017, 22:12
Postat de grandetorito pe 07 Februarie 2017, 21:50

Stimabile, deviezi de la subiect intr-un mod evident si deranjant. Prefer sa revenim la initiativa suporterilor Stelei care au solicitat cercetarea lui talpan si sa nu ne indreptam spre o discutie fara rost si fara sfarsit. Ce zici?!

foarte bine. de salutat intentia lor. talpan nu are ce cauta in armata.

grandetorito
grandetorito  •  07 Februarie 2017, 21:50
Postat de jalabert pe 07 Februarie 2017, 21:47

mai omule procesul comunismului a dat un verdict cat se poate de clar asupra modului cum se proceda pe vremea lui keaska. a ca tu vrei sa te faci ca nu vezi? e problema ta. insa in aceste conditii sunt si pesedistii. au prezumtia de nevinovatie. asa ca dupa logica ta manifestatiile din zilele astea sunt de condamnat.

Stimabile, deviezi de la subiect intr-un mod evident si deranjant. Prefer sa revenim la initiativa suporterilor Stelei care au solicitat cercetarea lui talpan si sa nu ne indreptam spre o discutie fara rost si fara sfarsit. Ce zici?!

Vezi toate comentariile (109)
Comentează