FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Fără Alibec, Hagi și-a găsit un golgeter nesperat » Conduce detașat în topul marcatorilor Farului

Larie (numărul 17) e cel mai bun om al lui Hagi din acest campionat / Sursă foto: farulconstanta.com
Larie (numărul 17) e cel mai bun om al lui Hagi din acest campionat / Sursă foto: farulconstanta.com

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 17:42 / Actualizat duminica, 08 octombrie 2023 18:33

Ionuț Larie a puntat pentru Farul în deplasarea de la Galați, cu Oțelul, 1-0, și a ajuns la cinci reușite stagionale. A fost golul de trei puncte al „marinarilor”, cel care o duce pe campioană până pe locul 5 în Superligă. 

La Galați, Larie l-a salvat din nou pe Hagi, reușind cel de-al cincilea său gol din acest campionat (șase în total, el mai punctase și în preliminariile UCL).

În minutul 79, stoperul în vârstă de 36 de ani, care e și căpitanul echipei, a înscris unicul gol al partidei la capătul unei faze fixe. 

Ionuț Larie, din nou decisiv pentru Farul

Fără Alibec, transferat în Qatar la început de campionat, Hagi și-a găsit astfel un marcator nesperat. Cu zestrea sa de cinci goluri (patru din lovituri de pedeapsă), fundașul central e cel mai bun marctor al „rechinilor”.

Nimeni nu se apropie de el din echipa Farului: Budescu, Louis Munteanu sau Vînă au câte două reușite, în rest doar jucători cu câte un gol marcat.

Hagi îi încheie invincibilitatea lui Dorinel! Farul urcă pe loc de play-off » Clasamentul ACUM
Oțelul - Farul 0-1
Hagi îi încheie invincibilitatea lui Dorinel! Farul urcă pe loc de play-off » Clasamentul ACUM

Hagi vorbea la superlativ despre Larie încă de la startul campionatului

La începutul sezonului în curs, Gheorghe Hagi, managerul dobrogenilor, sublinia importanța lui Ionuț Larie:

„Chiar dacă unii au zis la televizor «Aoleu, ce a zis Hagi! Că nu poate să joace fără Larie». Nu, eu nu am zis că nu pot juca fără Larie. Am zis că e foarte foarte greu să-l înlocuiesc pe Larie. 

A fost cel mai bun fundaș central în sezonul trecut. Face și faza defensivă bine și ajută la construcție. E greu să găsești un lider ca Larie

Îmi pare rău că unii sunt la televizor niște lucruri... Dar când vorbesc despre alții de aceeași vârstă, spun că sunt cei mai mari din România. Dar de Larie nu se spune că a jucat toate meciurile, că a făcut un sezon fantastic și că a jucat cu Steaua și CFR Cluj a jucat accidentat.”, spunea Hagi în iulie

Pentru noi. Larie e important. E foarte important. Un tânăr înlocuiesc foarte ușor, dar un jucător de experiență... Când dispare, îți dispar toate automatismele. Dacă nu ai bătrâni să-i cauți. Chiar dacă îmi plac tinerii.

- Gheorghe Hagi, în luna iulie

VIDEO Momentul în care Hagi vorbește la superlativ despre Ionuț Larie

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Ciprian Marica, ieșire fără precedent în timpul meciului Oțelul - Farul: „Mai fluieri dacă îți dau un brânci?!”

FCSB U18, umilită pe teren propriu de Farul, în Liga de Tineret

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează