FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fără Geraldo în cantonament

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 ianuarie 2011 00:00

Chiar dacă Steaua nu a transferat un alt fundaş central, stoperul portughez va fi lăsat acasă şi nu va face deplasarea mîine, în primul stagiu de pregătire

Lăcătuş va pleca în cantonament fără fundaşul cel mai constant şi mai des folosit în prima jumătate a sezonului. Aproape sigur portughezul Geraldo nu va urca în avionul cu care Steaua va merge mîine în Antalya, pentru a începe primul stagiu al iernii, care va dura pînă în 25 ianuarie.

În ciuda faptului că nu a fost adus un alt fundaş central, staff-ul tehnic a luat decizia de a nu-l mai include în planurile pentru cantonament pe Geraldo din cauza faptului că el nu va mai evolua în retur în Ghencea. "Ce rost mai are să-l luăm, să se pregătească, să-l folosim în amicale, dacă el oricum nu va mai rămîne, decizia de despărţire fiind deja luată", le-a spus Lăcătuş celor din club. Geraldo va pleca din cauza salariului său anual de peste 300.000 de euro. Pînă cînd Steaua îl va aduce pe Iliev sau un alt fundaş central, în Antalya ar putea ajunge Eugen Baciu, care în 2010 a evoluat doar la echipa a II-a.

"Vineri, Geraldo ne va anunţa dacă şi-a găsit echipă şi atunci vom şti exact situaţia lui", a declarat aseară şi un şef al Stelei, care a adăugat: "Pierdem un fotbalist de clasă, care se pregăteşte în cel mai profesionist mod cu putinţă, un om de echipă, dar nici nu prea e bine să ai în lot 4 fundaşi centrali, toţi cu pretenţii de titulari".


Galamaz, mai scump ca Geraldo
Gigi Becali a explicat că despărţirea de portughez e cauzată de faptul că e prea costisitor. Totuşi, la un calcul simplu, în Geraldo s-au investit mai puţini bani decît, de exemplu, în Galamaz. Lusitanul a venit gratis şi a încasat în 7 luni, din salariu, aproximativ 200.000 de euro, sumă ce reprezintă o treime doar din preţul de transfer al fostului căpitan de la Urziceni.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (13)
rusanu
rusanu  •  14 Ianuarie 2011, 13:58

marius lacatus e un fel de hopa mitica la steaua eu cred ca nu-i convine daca geralvo va pleca, insa asa cum am spus el e doar hopa mitica!

mad_musu
mad_musu  •  14 Ianuarie 2011, 12:24

asta e mana lu mimi stoica asta face echipa - da la inceput distruge tot ce e amprenta altcuiva despre laca...ma abtin

vvalyy
vvalyy  •  14 Ianuarie 2011, 12:07

ma nu va mai plangeti asa dupa geraldo ca dak vine iliev e mai bun ca geraldo.lA ce salariu lua geraldo nu juca pe masura la fel si anghelov si kape,asa ca mai bn ca au plecat.Trebuie sa vina altii care au foame de performanta nu de astia satui de bani care joak asa sa se afle in treaba.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close