FOTBAL  »  Superliga  »  "U" CLUJ

Fără golgeter

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 martie 2008 00:00

Cristian Silvăşan nu a putut fi recuperat şi-a fost scos din lotul pentru Vaslui

Eroul "şepcilor roşii" din meciul cu UTA (2-2), mijlocaşul Cristian Silvăşan, nu-şi poate ajuta echipa, astăzi, la Vaslui.
La sfîrşitul săptămînii trecute, după ce a marcat ambele goluri ale clujenilor, Silvăşan a părăsit accidentat terenul în minutul 73 al meciului cu arădenii. Deşi a sperat pînă în ultimul moment în recuperarea lui Silvăşan, antrenorul "studenţilor", Alpar Meszaros, va trebui să acopere absenţa acestuia la Vaslui. "Silvăşan are contuzie şi entorsă la gleznă. Sperăm ca pe luni sau marţi să revină la pregătire", a precizat medicul formaţiei clujene, Cristian Tîrteaţă.

Nu doar accidentarea lui Silvăşan îl chinuie pe Meszaros înaintea meciului de astăzi. Coman şi Băd sînt suspendaţi, iar Astorga, Boudarene şi Cordoş au rămas şi ei la Cluj din cauza unor probleme medicale. "Este un meci care ne-a prins într-o situaţie delicată, cu trei titulari indisponibili. Trebuie însă să jucăm şi să cîştigăm puncte", a spus Meszaros.

Speranţe pentru Bilica
Pe lîngă Silvăşan, Astorga şi Boudarene, "U" Cluj ar putea să înceapă meciul cu FC Vaslui şi fără Fabio Bilica. Fundaşul central brazilian acuză o lombalgie şi prezenţa sa în teren astăzi stă sub semnul întrebării. "Sînt şanse 50 la sută să joace", a specificat medicul Cristian Tîrteaţă.

Acuze
Antrenorul Universităţii, Alpar Meszaros, acuză LPF pentru programarea următoarelor trei etape. "Nu se poate ca noi să jucăm la interval de trei zile şi adversarii să aibă parte de cinci zile pauză", a tunat Meszaros. După meciul de astăzi de la Vaslui, "U" va întîlni duminică (16 martie), la Cluj, pe Dacia Mioveni, miercuri (19 martie) se va deplasa la Reghin, pentru meciul cu Gloria Bistriţa, iar sîmbătă (22 martie) va juca pe teren propriu cu Dinamo. Etapa viitoare Gloria Bistriţa - Dinamo se joacă vineri (14 martie).

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
 •  09 Martie 2008, 13:36

anti cfr moarte franarilor!!!!!!!!!!!! haide U!

 •  09 Martie 2008, 11:53

hai U.azi batem 2-1 pe vaslui.goga nu stie sa joace bine numa cu echipele mari...cum a fost rapid si steaua :D.acuma vasluiul.pacat de silvasan:(.astorga oricum...mie nu mii s-a parut ca a juca foarte bine astea 2 meciuri.si sper sa joace si dancia :D

 •  09 Martie 2008, 10:25

hai "U" orice ar fi noi mereu te vom iubi

Vezi toate comentariile (5)
Comentează