FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fără muncă, doar salariu :) » Dream job pentru Mihai Costea la Steaua

Articol de - Publicat vineri, 02 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 01 mai 2014 20:59

Mihai Costea mai are două luni dintr-un contract care îi asigură 12.000 de euro pe lună, deşi nu joacă, nici nu se antrenează. Olteanul are un meci în acest sezon, pe 24 august 2013. Se pregăteşte singur şi continuă să încaseze leafa, pe care Steaua speră s-o reducă printr-o amendă, pentru care are nevoie de acordul LPF

Mihai Costea e deja un fost fotbalist promiţător! Are 26 de ani şi la 30 iunie îi expiră contractul cu Steaua, un acord care i-a garantat 12.000 de euro lunar de la începutul acestui sezon, unul dintre cele mai mari salarii din lot.

În total, 144.000 de euro pentru un campionat în care Costea a apărut o singură dată, 54 de minute într-un egal, 2-2, cu Gaz Metan în august 2013! De atunci a dispărut din echipă. Între timp l-a mai şi enervat pe Reghecampf şi a ajuns să se antreneze de unul singur. Practic, are propriul program şi încasează bani cu care-şi poate cumpăra un Ford sau o Kia pe lună!

Steaua încearcă să reducă suma şi s-a adresat Ligii ca să ratifice o amendă pentru Costea. Clubul poate să-i ia maximum 25 la sută din salariul anual, aşa că "Nilă" va rămîne cu bani suficienţi chiar dacă LPF va aproba amenda pe care o cere clubul. Becali a cheltuit în 3 ani, cît a durat contractul olteanului, 1,8 milioane de euro cu atacantul considerat la un moment dat unul dintre cei mai talentaţi din campionat. 1,4 milioane a costat transferul de la Universitatea Craiova.

Costea e supărat pe Reghe şi-l învinovăţeşte pentru situaţia în care a ajuns. "Nu-l mai sun în viaţa mea! Mă antrenez prin parcuri, bine că mai e un pic şi va înceta calvarul, în vara asta se termină!", a spus olteanul în Fanatik.

Antrenorul crede că fotbalistul nu a priceput ce s-a petrecut cu cariera lui: "Dacă e supărat pe cineva, trebuie să se uite în oglindă. Eu l-am susţinut cît am putut, am făcut tot posibilul să-l susţin". Mihai a marcat ultimul gol într-un meci oficial pe 22 noiembrie 2012, în Steaua - Stuttgart 1-5, în Europa League!


22 de goluri are Mihai Costea în Liga 1, pînă la 26 de ani. Rusescu a înscris pentru Steaua 21 de goluri doar în campionatul trecut, în urma căruia a fost vîndut la Sevilla pe 2,2 milioane de euro

18 luni au trecut de la ultimul gol reuşit de Mihai Costea în Liga 1, în partida Steaua - Bistriţa 4-0, în octombrie 2012, în care a înscris o "dublă"

"Bătaia de joc trebuie să înceteze în vara aceasta! Nu ştiu dacă Reghecampf era supărat pe mine de pe vremea cînd am colaborat la Craiova, nu pot să-mi dau seama"
Mihai Costea, atacant Steaua


Citește și:

Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
A scris istorie în Polonia - Olanda » Nu se mai întâmplase de 60 de ani la EURO
Euro 2024
A scris istorie în Polonia - Olanda » Nu se mai întâmplase de 60 de ani la EURO
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”
Diverse
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (29)
dincolodenori
dincolodenori  •  02 Mai 2014, 18:19

Ce face "păsărica" dintr.un om.........au maica.....

rrt1947fcsb
rrt1947fcsb  •  02 Mai 2014, 14:33
Postat de demolarii pe 02 Mai 2014, 13:35

La asta nu i s-a interzis dreptul la munca? A stat doar un an ca nu a semnat cu Agreata Play-Boy......

i-a inmuiat genunchii cruduta

lebateauivre
lebateauivre  •  02 Mai 2014, 14:24

dar pe acest mihai costea nu l-au angajat cumva niscai spetzialisti ? sa-l plateasca ei ! sau... sa-l utilizeze ! e nemultumit efeminatul sot al podoabei ? pai, asa sunt spetzialistii, nemultumiti...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează