FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - RAPID 1-0

Fără vedete

Articol de - Publicat luni, 01 septembrie 2008 00:00

Oficialii rapidişti spun că absenţa de pe bancă a fost decisivă şi cred că şansele Rapidului la titlul ramîn nealterate

Rapid a început meciul de la Timişoara cu o altă formulă de start decît la derbyul cu Dinamo din etapa trecută şi cu Jose Peseiro în loje. Suspendat o etapă pentru că a fost eliminat la finalul derbyului din etapa trecută, portughezul a stat în loja Rapidului de la tribuna oficială. El a luat loc alături de George Copos, Nae Manea şi Constantin Zotta. Pe tot parcursul partidei a ţinut legătura cu secundul său, Eduardinho, prin telefonul mobil.

Spadacio a pierdut echipa
Peseiro a surprins aseară începînd cu Pitbull în locul lui Juliano Spadacio. Acesta din urmă, deşi e golgeterul la zi al Rapidului cu 4 reuşite şi totodată revelaţia giuleştenilor din acest început de campionat, a luat loc doar pe banca de rezerve. Peseiro s-a arătat nemulţumit de randamentul lui Spadacio în etapa trecută, la derbyul cu Dinamo, 2-1.

Băieţii veseli, pe bancă
Tot pe bancă au stat şi Boya, şi Bozovici. Antrenorul i-a iertat pentru escapada nocturnă de dinaintea meciului cu Dinamo şi i-a înclus în lotul pentru partida cu Poli. Cu toate acestea nu i-a titularizat, începînd ca şi etapa trecută cu Perjă pe stînga şi Djalovici în atac. "Vă tratez ca şi înainte, numai de voi depinde să avem o relaţie bună" le-a spus Peseiro celor doi, pe care i-a trecut pe lista rezervelor.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează