FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CSU CRAIOVA 0-3

Jucătorii Farului, uluiți după 0-3 cu Craiova: „Nu cred că mi s-a mai întâmplat”

Farul - CSU Craiova 0-3 | Gabi Iancu (28 de ani), atacantul dobrogenilor, a găsit cu greu explicații după eșecul umilitor suferit în fața oltenilor. +17   FOTO
Farul - CSU Craiova 0-3 | Gabi Iancu (28 de ani), atacantul dobrogenilor, a găsit cu greu explicații după eșecul umilitor suferit în fața oltenilor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 22:55 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 22:56

Farul - CSU Craiova 0-3 | Gabi Iancu (28 de ani), atacantul dobrogenilor, a găsit cu greu explicații după eșecul umilitor suferit în fața oltenilor.

Nu știu dacă am mai trăit așa ceva. Noi atacam, iar ei la 10 minute ne dădeau gol. Defensiv am fost 0 azi! Nu știu dacă ei au avut 4 atacuri în prima repriză... Înseamnă că joacă bine, dacă au 3-4 atacuri și dau 3 goluri. Chiar nu știu ce să zic. 

Parcă jucau singuri pe contraatac cei de la Craiova. Voiam să ne apropiem de ei, acum trebuie să terminăm în fața Voluntariului”, a declarat Iancu la Orange Sport.

Este o înfrângere umilitoare. Trebuie să mergem acasă, să o luăm de la capăt și să nu se mai întâmple așa ceva. Sperăm să facem o a doua jumătate a play-off-ului mai bună 
Dragoș Nedelcu, mijlocaș Farul

Cele mai tari imagini din Farul - CSU Craiova

+13 FOTO

Cum stau Farul și CSU Craiova în clasament

Situație stranie înainte de CFR - FCSB » Avantaj neașteptat pentru roș-albaștri
CFR Cluj - FCSB
Situație stranie înainte de CFR - FCSB » Avantaj neașteptat pentru roș-albaștri
Panduru, după discursul lui Petrescu: „M-am săturat de ăștia! Stai, mă, puțin, nu e așa”
CFR Cluj - FCSB
Panduru, după discursul lui Petrescu: „M-am săturat de ăștia! Stai, mă, puțin, nu e așa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
5095687643819220
Gorgorin Mihai  •  16 Aprilie 2022, 23:24

Haide sa i luam om cu om pe cei de la Farul. Din 15 jucatori de camp, doar 4 sub 20 de ani, dintre care 3 cu reale calitati, Pitu este fara calitate pt marea performanta, il forteaza de la 15-16 ani, nu cred ca are 3 pase de gol sau 3 goluri si joaca continuu. Fundasii laterali straini, fara perspectiva, jucatori de duzina. Larie nu a fost valoros nici la 20 sau 30 de ani... Artean, un carator de pian de echipa de Play Out. Mladen-nepotul fortat al lui Gica Popescu... Iancu si Nedelcu-ca 95% din marfa academiei, jucatori readusi pt ca nu au avut valoare sa joace la nivel mai inalt, fara vana, fara viteza de reactie/executie/deplasare, Purece un jucator care nu a impresionat nicaieri... Moldoveanu-o enigma de ce l a luat Hagi, nul/multimea vida, a dat un gol din forafeca acum 3 ani si a ramas cu el.. Adi Petre-a fost peste tot si nu a reusit, baiat frumos, iubita topmodel, cu mingea mai dificil. Concluzie: cu 3 tineri buni, Radslavescu foarte bun si cu Jefte, un strain cu calitate pt liga 1 actuala, nu ai ce cauta in Play off. Este rusinos lotul actual pentru ceea ce doreste Gheorghe Hagi. Pacat de bani, de infrastrctura, de timp, de nervii lui, cel mai probabil oamenii din Staff urile tehnice de la copiii de 10 ani, pana la cei din liga 1 nu sunt de nivelul pe care el si l doreste. Pacat, pentru ca el este un bun national ca sportiv.

elefterie
elefterie  •  16 Aprilie 2022, 23:20

În repriza a doua Craiova a ratat enorm, iar scorul putea urca lejer la 6-7 în dreptul Craiovei. .. Cine să vadă în presa "noastră"? Azi s-a discutat doar despre CFR-Fcsb, dar etapa trecută de ce (de ce????) nu s-a vorbit despre victoria spectaculoasă a Craiovei cu CFR? BĂI JOURNALISHTII LOUI PESHTE lumea a evoluat, sunt pe internet rezumate ale meciurilor și comentarii mai ADEVĂRATE decât ale voastre! Vă credeți indispensabili?... e problema voastră...

dobrin
dobrin  •  16 Aprilie 2022, 23:19

„Este o înfrângere umilitoare. Trebuie să mergem acasă, să o luăm de la capăt”... Total de acord. Trebuie s-o luati de la capat in alta meserie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează