FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - OTOPENI 1-0

Farul dă afară 8 jucători!

Articol de - Publicat duminica, 30 noiembrie 2008 00:00

După ce, la finalul meciului de vineri, 1-0 cu Otopeni, Ion Marin spusese că "la iarnă vom face schimbări masive în lot", conducerea grupării de pe Litoral a luat ieri primele măsuri. S-a decis punerea pe lista de transferuri a 8 jucători, majoritatea dintre ei fiind oameni de bază! Cei 8 sînt Vlas, Farmache, Maxim, Şchiopu, Ion Barbu, Cruceru, Marius Nae şi Gosici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  30 Noiembrie 2008, 11:44

Sa ii dea afara si sa vina la Otelul ca si asa suntem vai de noi

 •  30 Noiembrie 2008, 11:16

La sfarsitul campionatului trecut s-a anuntat aprobarea unui buget de 5 mil usd pentru investitii gen schimbarea scaunelor,modernizarea sectorului mass-media, banci de rezerve, etc. Praf in ochii suporterilor si al orbilor de la fisc... Trebuie sa redam orasului echipa, sa plece Bosi! Ii vom multumii pentru ce a facut pentru club(ul) steaua, dinamo s.a.m.d. A fost un adversar facil pentru prietenii din bucuresti. Gata! Echipa trebuie sa fie a Constantei!

 •  30 Noiembrie 2008, 11:09

Constantenii iubesc Farul mai mult decat orice! Orasul s-ar mobiliza 100% daca va vedea schimbarea,iar schimbarea trebuie sa vina de la actionar. Bosanceanu trebuie sa investeasca, sa refuze sa mai mimeze! Ori, sa lase pe altcineva care e dispus sa investeasca! Farul inseamna totul pentru constanteni!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează