FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 0-1

Panduru i-a cerut public să plece de la FCSB: „Roagă-te de «Rege» să te ia!”

Basarab Panduru +25   FOTO
Basarab Panduru

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 08:55 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 22:39

Basarab Panduru a comentat situația mijlocașului Eduard Radaslavescu (19 ani), schimbat de Gigi Becali în minutul 28 al partidei Farul – FCSB 0-1.

Fostul internațional este de părere că jucătorului cumpărat de FCSB de la Farul în vara lui 2022 ar trebui să-i dea de gândit decizia luată de Gigi Becali și spune că ar trebui să plece cât mai repede de la echipa roș-albastră, după ce in iarnă a refuzat să meargă la Hermannstadt, sub formă de împrumut.

Adversarii FCSB-ului s-au resemnat: „Campionatul e aproape jucat!”
FARUL - FCSB 0-1
Adversarii FCSB-ului s-au resemnat: „Campionatul e aproape jucat!”

Basarab Panduru îi spune lui Eduard Radaslavescu să plece de la FCSB

„Te aştepţi la schimbările astea. Cred că el trebuie să se întrebe: «Ce fac de mâine? Ce fac în seara asta? Ce mai caut aici?». El e băiat tânăr, care trebuie să joace fotbal. Roagă-te de «Rege» să te ia înapoi, că nu eşti într-o situaţie deloc bună! La vârsta asta trebuie să joci, să joci, că aşa creşti.

Nu că nu mai refuză dacă vine vreo ofertă, dar să se roage de «Rege» să-l ia. Cel mai bine e la Farul. La Farul, toţi care au venit au primit...

«Regele» îi vrea pe toţi, el ajută pe toată lumea, chiar şi pe unii care nu au nicio treabă. Pe Radaslavescu îl ia şi îl bagă imediat. Părea un jucător cu viitor la Farul, mi se părea că e ceva. Poate nu de 850.000, dar era momentul corect să-l cumperi. Dacă mai stătea un an sau doi poate dădeai două milioane”, a spus Basarab Panduru la OrangeSport.

FOTO. S-a înjurat cu spectatorii, apoi Gigi Becali l-a scos după 28 de minute! » Toți jucătorii au sărit să-l consoleze. Imaginile serii în Farul – FCSB

Radaslavescu, înlocuit în Farul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
Radaslavescu, înlocuit în Farul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
+11 FOTO

Suporterii de la Tribuna 2 l-au înjurat din primul minut pe Radaslavescu, considerând transferul lui la FCSB o trădare. Mijlocașul liderului le-a răspuns cu aceeași monedă. S-a întors către ei și i-a înjurat.

În minutul 28 a avut loc un moment de stupoare. Valentin Porumbel, arbitrul de rezervă, a ridicat tabela și a semnalat o înlocuire în tabăra oaspeților. Radaslavescu îi lasă locul lui Tavi Popescu.

În drumul către marginea terenului, Eduard și-a reținut cu greu emoțiile. Coechipierii au simțit momentul delicat și au venit rapid să îl îmbărbăteze. Primul a fost Lixandru, urmat de cei mai experimentați fotbaliști ai liderului, Radunovic, Chiricheș și Olaru. Fundașul muntenegrean l-a strâns bărbătește în brațe și i-a transmis un mesaj.

Ce a spus Gigi Becali despre schimbarea lui Radaslavescu

„Permite regulamentul să schimbi? Lăsați înjurăturile. Că a comentat, da. După ce că nu joci nimic... Dar trebuia să schimb 5-6! Radaslavescu a pierdut toate mingile, toate! Le-a spus și MM: «La Gigi dacă pierzi mingea, ești schimbat». Problema mea este că l-au consolat colegii? Problema mea este să iau campionatul.

Am discutat cu cine jucăm, Radaslavescu sau Tavi. Ei l-au impus pe Chiricheș. Am zis: «Bine, mă, să joace Chiricheș». Dar Radaslavescu a jucat pentru că Tavi a fost foarte slab jocul trecut.

3 detalii de la Farul - FCSB » Conflictul declanșat în stadion + „Copiii” lui Hagi, luați tare! Unul a răspuns provocărilor
FARUL - FCSB 0-1
3 detalii de la Farul - FCSB » Conflictul declanșat în stadion + „Copiii” lui Hagi, luați tare! Unul a răspuns provocărilor

Apoi am vrut să le fac pofta, mă simțeam vinovat față de ei. Dacă le pierzi pe toate, ești schimbat, pentru că permite regulamentul! Hagi când schimba în minutul 15? Trebuia schimbat din minutul 15, dar l-am lăsat să văd dacă-și revine. Dar dacă le-a pierdut pe toate?!

Mă bucur că l-au consolat, înseamnă că-l iubesc. Este adevărat, e supărat. Dar dacă regulamentul permite? Dacă așa trebuie să fie ca să obținem 3 puncte? Dacă mâncam bătaie cu Radaslavescu pe teren? Îl mai consola cineva? Totul a fost perfecțiune, orice secundă, și înjurătura lui Radaslavescu. De ce? Că sunt 3 puncte la noi. Nu voiam să intru, dar am zis să știți și voi regulamentul: ai voie să schimbi în prima repriză”

VIDEO. Raul Rusescu, despre schimbarea lui Eduard Radaslavescu: „Probabil asta a fost ideea”

Citește mai multe știri din Superliga:

Gigi Becali se teme! L-ar putea pierde pe Florinel Coman: „M-am bucurat că nu a jucat bine la națională”
FCSB
Gigi Becali se teme! L-ar putea pierde pe Florinel Coman: „M-am bucurat că nu a jucat bine la națională”
Dumitru Dragomir a ales omul meciului Farul – FCSB: „Reţineţi, cel mai bun de pe teren!”
Farul – FCSB 0-1
Dumitru Dragomir a ales omul meciului Farul – FCSB: „Reţineţi, cel mai bun de pe teren!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (12)
concret.
concret.  •  01 Aprilie 2024, 22:00
Postat de florar pe 01 Aprilie 2024, 10:33

Nici nu pot sa citesc așa ceva !!! Panduru îndeamnă un jucător aflat sub contract sa intervina la alt club pentru transfer...De fapt Radaslavescu nu a jucat nimic nici la Hagi dar cui sa spui ? Era rezerva la Hagi cand a fost transferat !!! Becali nu știu de cine a fost sfătuit dar cum a închis bulevardul Cretu- Radaslavescu cum Farul a dispărut din joc !!! Dacă Octavian Popescu făcea o zecime din greșelile lui Radaslavescu antistelistii vedeau ...Becali a fost tocat și pentru marele Petre și cine mai știe unde joaca Petre ?

Mare monument de pr0.stie esti! Nu stiu cum te suporta planeta!

Dobermannul
Dobermannul  •  01 Aprilie 2024, 12:25

De cve mai tineti foru,ul de discutii cand nu puplicati cometariile? Sunteti in stare de faliment sau de disperare ca nu merg lucrurile in directia dorita?

Dobermannul
Dobermannul  •  01 Aprilie 2024, 11:23

Pai in loc sa joace ca i s-a dat sansa asta sa fie titular el da mingi aiurea si se injura cu spectatorii ... dar hatereala l-a atins rau si pe Panduru.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează