FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FC VOLUNTARI

VIDEO FC Argeș - FC Voluntari 0-2, în play-out-ul Superligii » Continuă seria nefastă a piteștenilor! Clasamentul ACUM

Sursă foto: Facebook@ Fotbal Club Argeș Pitești
Sursă foto: Facebook@ Fotbal Club Argeș Pitești

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 15:15 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 19:51

FC Voluntari s-a impus pe terenul lui FC Argeș, scor 2-0, într-o partidă din runda secundă din play-out-ul Superligii.

Trupa pregătită de Liviu Ciobotariu a început foarte bine partida și a deschis scorul în minutul 9, prin islandezul Sigurjonsson. Scăpat pe un contraatac, Aliji, lansat perfect în banda stângă, a centrat în fața porții, iar nordicul a împins balonul în plasă, din 5 metri. Numai opt minute mai târziu, FC Voluntari și-a dublat avantajul prin Adam Nemec. Exact ca la primul gol, slovacul a finalizat un contraatac fulgerător al ilfovenilor. 

Mihai Stoica i-a vorbit lui Elias Charalambous despre Florin Talpan: „E supărat pe toată lumea. A plâns într-o emisiune” » Reacția juristului Stelei
FCSB
Mihai Stoica i-a vorbit lui Elias Charalambous despre Florin Talpan: „E supărat pe toată lumea. A plâns într-o emisiune” » Reacția juristului Stelei

În minutul 37, Marcelo Lopes a fost aproape de a duce scorul la 3-0 pentru FC Voluntari, dar a trimis puțin pe lână poarta lui Micle. În prelungirile primei reprize, Vitalie Damașcan a irosit o oportunitate bună de a marca pentru FC Voluntari. Moldoveanul a trimis mult peste poartă, din 7 metri. 

În minutul 73, Micle l-a faultat pe Dumiter în interiorul careului, iar „centralul” partidei a indicat punctul cu var, după ce a consultat sistemul de arbitraj video. Vadim Rață nu a putut transofrma penalty-ul, Micle plonjând și trimițând balonul în corner. 

S-a terminat 2-0 pentru FC Voluntari, echipă care urcă până pe poziția a 9-a a clasamentului, cu 21 de puncte. FC Argeș e pe 15, loc retrogradabil, cu 14 puncte. 

Clasamentul actualizat din play-out

Final: FC Argeș - FC Voluntari 0-2 

FC Argeș - FC Voluntari, echipele de start

FC Argeș: Micle - Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Jakolis - Njike, A. Biai, Calcan - Koubemba, Garita. Jobello 
Rezerve: Micu, Meza Colli, B. Da Silva, G. Crețu, B. Hanne, Tîrcoveanu, D. Bertrand, G. Oprescu, I. Șerban 
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, P. Matricardi, I. Armaș, - Rață, Sigurjonsson, Meleke, Aliji - M. Lopes, Nemec, Damașcan
Rezerve: J. Fernandez, C. Costin, C. Paz, I. Andres, C. Merloi, H. Tavares, M. Răduț, D. Florea, A. Dumiter 
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Stadion: „Nicolae Dobrin”, Pitești
Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureș) / A1: Sebastian Gheorghe (Suceava) / A2: Adrian Popescu (Craiova) / Arbitru VAR: Iulian Dima (București) / Arbitru AVAR: Vladimir Urzică (Piatra Neamț) / R1: Ovidiu Robu (Chitila - Ilfov) / Observator arbitri: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe)

VIDEO Viorel Tudose, sponsor principal al FC Argeș: „Naivitatea din managementul sportiv se plătește”

Citește și alte știri din Superligă: 

Aruncat în groapa cu lei! Pe cine a trimis CCA la derby-ul CSU Craiova - CFR Cluj

S-a „aprins” Giuleștiul! 15 imagini spectaculoase cu show-ul de lumină și culoare de la Rapid - Farul

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  02 Aprilie 2023, 21:49

Țin cu Argeșul din timpuri "imemoriale", dar echipa asta e mai mult decât o glumă proastă... galerie inexistentă, stadion aproape gol la fiecare meci, joc penibil pe fondul unei atmosfere sumbre prezentă la fiecare meci disputat acasă... se va construi un stadion nou, dar de ce și pentru cine ?! Adică, avem stadion nou, dar n-avem nici măcar o umbră de echipă !...

popescu222
popescu222  •  02 Aprilie 2023, 18:43
Postat de georgatos01 pe 02 Aprilie 2023, 15:23

Pai voi nici nu aveți licență sa jucați in liga 1 dar nu v a spus Burca.Jucati voi Baraj?????????

Aflam in zilele urmatoare cu licenta, dar realitatea e ca jocul Argesului a fost absolut penibil. M-am uitat si eu la repriza 2 asteptand meciul lui Dinamo, si parca ii era mie rusine de rusinea pitestenilor, adica rusinea pe care ar fi trebuit sa o aiba daca aveau un pic de bun simt. Efectiv parea un blat de pe vremea comunismului, din alea facute pe fatza ca oricum nu protesta nimeni. Bine, cand ai antrenor marele pupator de icoane de la dreapta tatalui gigi, nici nu e de mirare sa ai asemenea joc si debandada in echipa. Cine il baga in seama pe mascariciul ala?

Karma
Karma  •  02 Aprilie 2023, 18:42

Cum ar spune primarul-patron , care l-a schimbat pe Prepelita , "asta-i pohta ce-am pohtit ":)))) Daca ( si sper asa sa fie) retrogradeaza Argesul , mie unul imi pare rau doar ca se incheie seria aia fabuloasa a cfrului in meciurile cu Argesul... 8 meciuri....8 victorii cfr...un singur gol marcat de arges( si ala autogol de fapt ) :))) Remember Joao Miguel ...si pasele lui filtrante pentru Debeljuh :))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează