FOTBAL  »  Superliga  »  

FC Argeş şi Curtea de Argeş vor juca în aceeaşi zi pe stadionul "Nicolae Dobrin"

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Cei din conducerea argeşenilor sînt îngrijoraţi de starea terenului pentru meciul cu Pandurii, de sîmbătă. În acest retur Inter îşi dispută meciurile de pe teren propriu pe stadionul "Nicolae Dobrin", alături de formaţia din Liga a II-a FC Argeş, iar în acest weekend cele două formaţii au programate meicurile în aceiaşi zi, la cîteva ore distanţă. Dacă vremea nu se va îndrepta şi va fi zăpadă, pentru partida Interului terenul riscă să fie greu, impracticabil, chiar dacă în mod normal gazonul stadionului „Nicolae Dobrin” este printre cele mai bune din ţară.

Primul meci va fi de la ora 11:00, FC Argeş-CS Otopeni, în Liga a II-a, iar al doilea, de la ora 17:00, Curtea de Argeş-Pandurii, în Liga I.

În tur,Curtea de Argeş a învins la Tîrgu-Jiu cu 3 – 2, golul victoriei fiind marcat de Ovidiu Vezan pe finalul partidei, cu un şut senzaţional de la peste 25 de metri, gol care l-a scos din minţi pe antrenorul de atunci al gorjenilor, Sorin Cîrţu. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează