FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-4

Alexandru Crețu, entuziasmat după prima „dublă” din carieră: „M-am regăsit!”

Alexandru Crețu
Foto: Imago
Alexandru Crețu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2022 19:53 / Actualizat luni, 25 aprilie 2022 20:31

CSU Craiova s-a impus clar în deplasarea de la FC Argeș, scor 4-0, în etapa #6 din play-off-ul Ligii 1. Alexandru Crețu, marcator a două goluri, a analizat prestația echipei sale.

Crețu, care astăzi a împlinit 30 de ani, a marcat pentru prima dată în carieră „o dublă”. Mijlocașul oltenilor a vorbit despre performanță, dar și despre evoluțiile sale bune din ultima perioadă în tricoul alb-albaștrilor.

Universitatea Craiova a pierdut un titular pentru meciul cu FC Voluntari
FC ARGEȘ - CSU CRAIOVA 0-4
Universitatea Craiova a pierdut un titular pentru meciul cu FC Voluntari

„Pot să zic că mi-am făcut un cadou în seara asta și dedic aceste goluri mie și familiei. Ne așteptam să fie un meci greu, nu a fost greu dar nici ușor. Argeșul joacă în play-off, au demonstrat că trebuie să fie aici și nu e o echipă rea. La mine golurile sunt un bonus, mă bucur că am luat 3 puncte. 

Eu am muncit tot timpul, dacă muncești ai și evoluții bune. M-am regăsit, am avut nevoie de timp să mă acomodez. Oriunde te duci ai nevoie de o perioadă să te acomodezi și mă bucur că oamenii de aici mi-au dat încredere și acum îi răsplătesc. Trebuie să mergem pe acest drum, dar momentan nu ne gândim la titlu. 

Arătăm bine, dar avem meciuri grele. Următorul meci e cu Voluntari, apoi FCSB și semifinala Cupei, unde vrem să întoarcem rezultatul”, a declarat Alexandru Crețu la Orange TV.

Fiecare meci îl pregătim la vicotorie, meciul de la Sepsi a fost o întâmplare. Am dovedit acum că acolo a fost o întâmplare. Toată lumea știe, Craiova e o echipă bună. Trebuie să ne câștigăm meciurile, putem să câștigăm tot până la final, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ la fiecare meci și vom vedea ce se întâmplă la sfârșitul campionatului.

- Viorel Dinu, antrenor secund CSU Craiova

Evoluția noastră a fost una reușită. Am controlat meciul, am marcat exact când a trebuit și asta ne-a făcut meciul mai ușor. Nu vreau să vă plictisesc cu același discurs, că ne gândim să o luăm pas cu pas, dar până la urmă ăsta este adevărul. Campionatul este departe, trebuie să fim realiști. Este greu, nu imposibil, dar greu. 

Ne gândim să ne facem treaba cât mai bine, la sfârșit vom vedea. Ne dorim să obținem maximum la fiecare meci. Dacă se va putea, nu ne vom da la o parte, nu ne vom ascunde după deget. Mi-ar plăcea să câștige Farul cu FCSB, normal. Ne-ar avantaja. 

Suntem realiști, rămânem cu picioarele pe pământ, am câștigat cu 4-0 astăzi dar nu înseamnă nimic dacă nu o ținem pe linia asta. Fiecare jucător trebuie să se pregătească, iar pe teren să încerce să se pună în slujba echipei, să aibă o evoluție cât mai bună, mai sigură. 

- Marius Constantin, CSU Craiova

Citește alte știri din Liga 1:

Miza revenirii lui Dorin Șerdean în peisajul de la Dinamo: „Se ascunde sub o aparență nevinovată”
DINAMO
Miza revenirii lui Dorin Șerdean în peisajul de la Dinamo: „Se ascunde sub o aparență nevinovată”
Marius Croitoru speră ca autoritățile locale să se implice la FC Botoșani: „Să vină cu două milioane de euro”
FC BOTOȘANI - FCU CRAIOVA 2-1
Marius Croitoru speră ca autoritățile locale să se implice la FC Botoșani: „Să vină cu două milioane de euro”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
mehighms
mehighms  •  26 Aprilie 2022, 10:44
Postat de pe 25 Aprilie 2022, 20:31

De FC FCSB a scăpat, cariera și-a relansat.

frustratule...

 •  25 Aprilie 2022, 20:31

De FC FCSB a scăpat, cariera și-a relansat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează