FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI

FC Botoșani reacționează nervos după ce FRF și LPF se "ceartă" pe promovarea Rapidului: "E o mascaradă! Nu se poate așa ceva"

Articol de - Publicat vineri, 22 iulie 2016 12:46

Antrenorul celor de la FC Botoșani, Leo Grozavu, e deranjat de ceea ce fac LPF și FRF în cazul Rapidului. FC Botoșani nu va începe campionatul luni, deși era gata să plece la Timișoara pentru meciul cu ACS Poli. 

"Cred că în niciun campionat din Europa sau din lume nu se întâmplă ce se întâmplă la noi. Să înceapă campionatul şi nu ştim cu cine jucăm sau să înceapă campionatul şi o echipa să nu joace. S-au mai întâmplat şi în alţi ani: au început unii campionatul, au fost scoşi, au jucat alţii.

Ne adaptăm la plaiurile mioritice. Astăzi este primul joc din campionat şi noi dimineaţă facem reguli. Cum pot jucătorii şi antrenorii să pregătească meciurile atâta timp cât nu cunosc aspectele importante?! La ce s-a întâmplat până acum mă pot aştepta la surprize.

Ieri ştiam că jucăm la Timişoara, ne-am facut bagajele, apoi seara le despachetăm că mai avem pauză. Nici nu a început campionatul şi deja trebuie să ne odihnim . Nu e prima oară când se întâmplă. Datorită evenimentului nefericit de la Dinamo, noi am stat 5 zile în Bucureşti pe cheltuiala clubului.

Cine suportă toate astea? Şi-aşa în România sunt multe probleme financiare. Federaţia şi Liga ar trebui să aibă grijă de echipe", a declarat Leo Grozavu în cadrul conferinţei de presă din această dimineaţă.

Aseară Leo Grozavu a fost şi mai nervos, declarând că tot ce se întâmplă în Liga 1 este o "mascaradă".

"E o mascaradă! E ceva de nedescris! Ce-ar mai fi de spus, chiar nu ştiu! Numai în România se poate aşa ceva, că ce e valabil dimineaţă să nu mai fie valabil seară. Ni se cere să creştem valoarea fotbalului românesc. Cum? Aşa?!", a spus Grozavu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
helioglobalus
helioglobalus  •  22 Iulie 2016, 16:47

Până nu ne sare UEFA vreo 10 ani din toate competițiile nu ne băgăm mințile în cap. Nu au învățat nimic din faza cu Eurovisionul!

dinamo100
dinamo100  •  22 Iulie 2016, 15:55

Corect!

ovasim
ovasim  •  22 Iulie 2016, 15:13
Postat de chris_bu67 pe 22 Iulie 2016, 13:22

Cu clona de *** în capul listei,ihaha,ihaha !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează