FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CSU CRAIOVA 1-0

„Când vorbește Flavius, totul capătă dimensiuni epice” » Discurs triumfător al lui Stoican, după victoria în fața Craiovei

Flavius Stoican // foto: Ionuț Tăbultoc
Flavius Stoican // foto: Ionuț Tăbultoc

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 ianuarie 2023 22:39 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 22:52

Flavius Stoican (46 de ani) a comentat victoria cu CSU Craiova, 1-0, succes care îi urcă pe moldoveni pe locul 10 în Superligă.

„Vreau să felicit jucătorii pentru dorința și determinarea pe care le-au arătat. Știam că ne așteaptă o partidă dificilă, contra unei echipe care vrea campionatul. Am luat cele 3 puncte, am urcat în clasament. Este important pentru mine și jucători, pentru încrederea noastră. 

Am știut să suferim în anumite momente. Scopul nostru era să luăm 3 puncte astăzi și am reușit asta. Mă bucur pentru acești băieți și pentru că suporterii ne-au încurajat în momentele dificile, ne-au împins de la spate”, a spus Stoican la început, înainte de a trece la aprecierile individuale. 

Scandal monstru după Botoșani - CSU Craiova » Arlauskis a făcut o criză de nervi și a fost cu greu ținut să nu sară la bătaie!
BOTOȘANI - CSU CRAIOVA 1-0
Scandal monstru după Botoșani - CSU Craiova » Arlauskis a făcut o criză de nervi și a fost cu greu ținut să nu sară la bătaie!

Concluziile lui Flavius Stoican după FC Botoșani - CSU Craiova 1-0

„Mă bucur pentru Miți (n.r. - Mihai) Roman că a bifat meciul 300 în Liga 1. Merită. I-am văzut înainte de meci cele 4 fetițe, soția, sunt convins că s-au bucurat enorm, iar atunci când a intrat pe teren și-a dat sufletul pentru a câștiga meciul. 

Mă bucur pentru David (n.r. - Eugen, mijlocaș, 19 ani), este din pepiniera proprie. Mă bucur și pentru Mailat, golul lui a făcut ca punctele să rămână aici”, a adăugat Stoican.

Ulterior, antrenorul lui Botoșani a sugerat că echipa ar putea beneficia de o primă din partea finanțatorului Valeriu Iftime:

„Am avut o discuție (n.r. - cu Iftime), a zis că dacă este important pentru noi, banii nu înseamnă nimic pentru el, vrea doar să ne vadă pe noi fericiți. Asta contează enorm. 

Avem în spate 4 oameni care susțin această echipă, domnul Iftime și asociații dumnealui. Lucrul acesta ne dă elan, entuziasm, liniștea necesară pentru a urca în clasament”.

După discursul lui Stoican, Cristian Geambașu, editorialist al Gazetei Sporturilor, s-a amuzat în studioul DigiSport: „Când Flavius vorbește despre victoria echipei lui, totul capătă dimensiuni epice, cosmice”. 

24 de puncteare acum FC Botoșani, 8 sub echipa de pe primul loc de play-off, Sepsi OSK

Ne bucurăm că am început cu dreptul, aveam nevoie de o victorie cu o echipă care se bate la titlu. 

Ne-a prins bine cantonamentul, ne-am format grupul. 

Mister are un rol foarte important. Ne transmite mereu o stare de bine. 

Nu conta dacă mai marcam, ne interesau cele 3 puncte și să urcăm ușor, ușor. Sper să o ținem tot așa și să câștigăm.

- Sebastian Mailat, FC Botoșani

Mai multe știri despre FC Botoșani - Universitatea Craiova: 

Dan Nistor își face „mea culpa”: „Dacă nu ratam acolo, am fi câștigat!”

Epic fail la Botoșani » A vrut să dea gol, dar și-a lovit serios adversarul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
gicapuia
gicapuia  •  22 Ianuarie 2023, 13:57

Omul bate cimpii rau. Cautati-l in urma la foste echipe sa vedeti ce discursuri avea. Nu-l apuca Pastele la Botosani !

mpanciuc
mpanciuc  •  22 Ianuarie 2023, 12:32
Postat de revelation17 pe 22 Ianuarie 2023, 02:23

Botosaniul a tras pt ***!!! Fc Botosani este noua Gloria Bistrita. Blatista no.1 !! De ani de zile se plimba prin campionat fara nici un obiectiv, ci doar sa isi rupa oasele cu contracanditatele ***-ului. Imi doresc din tot sufletul sa retrogradeze!!!

Toti mamelucii vad Botosaniul ca face blat cu FCSB,mai nou si cu Craiova. Treziti-va specialistilor, ce vroiati sa va iasa biletul la pariuri ? Cotizati fraierilor in continuare.

parpalache
parpalache  •  22 Ianuarie 2023, 09:10

Simpaticul Stoicanetti!Dar el nu știe ca de fapt a fost un meci in cadrul cooperativei!Cum sa cada tocmai Botoșani?!Iși dau punctele intre ei!Toți au voie sa traga tare doar impotriva lu CFR!Traiasca cooperativa, in frunte cu conducatorul ei iubit!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează