FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

FC Braşov are antrenor nou cu gînduri măreţe: "Promit să am rezultate!"

Articol de - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 15 august 2014 14:50

Cornel Ţălnar nu mai este antrenorul lui FC Braşov, deşi în sezonul trecut a reuşit salvarea de la retrogradare. Adrian Szabo este noul tehnician de sub Tîmpa şi promite lucruri măreţe.

Szabo îi va avea secunzi pe Liviu Negoiţă şi Andrei Şanta. Negoiţă a jucat la ICIM Braşov, Petrolul, Astra şi Unirea Urziceni, iar antrenor de portari va fi Andrei Şanta. Constantin Nicolae, cel care a fost şi în staff-ul lui Ţălnar, a decis să rămînă pentru a continua să-i ajute pe băieţi, măcar pentru o perioadă. Adrian Szabo a mai antrenat FC Braşov în perioada noiembrie 2012 - august 2013.

Constantin Zotta: "Adi Szabo nu era soluţia cea mai la îndemînă, ci soluţia cea mai bună. Îi urez să facă cel puţin ce a reuşit data trecută, locul 7 în campionat. Le mulţumesc lui Ţălnar şi Petre, ne-au ajutat într-un moment extrem de delicat, în sezonul trecut, ne-am despărţit în condiţii colegiale, viaţa merge înainte".

Adi Szabo: "Nu sper, promit că lucrurile vor merge din ce în ce mai bine şi rezultatele vor veni, aşa cum aşteaptă toată lumea. Lotul are potenţial, avem jucători cu mare experienţă, dar şi tineri care pot creşte lîngă ei, toţi cu o tehnică bună. Tocmai de aceea îmi permit să fac aceste promisiuni, echipa fiind una pe stilul meu de a antrena. Nu din complezenţă! Le mulţumesc tuturor antrenorilor care au fost aici în ultima vreme, în special lui Ţălnar, care e un mare caracter".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
lucell
lucell  •  15 August 2014, 17:05

La vremuri noi tot NOI....cu antrenori din generatia Talnar fotbalul romanesc are numai de pierdut,ma gandesc numai la perioada VASLUI ce jucatori au avut si HIZO nu a fost capabil sa castige un campionat cu ei.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 16:52
Postat de mbdmbd pe 15 August 2014, 15:15

Bun, acum dinamo o sa aiba cu 3 puncte mai mult, nu i mai alearga galeria:)))

si steaua va avea cu 6 in minus, sau ce vrei sa insinuezi ? comentariu afara din subiect si chiar anapoda. scuze, dar asta e opinia mea.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 16:51
Postat de safty04 pe 15 August 2014, 16:41

cu asta div.B e garantata!

nu se stie niciodata. depinde mai mult de resursele financiare si de interesul local.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează