FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

FC Braşov are mari probleme financiare » La un pas de colaps

Felgueiras şi colegii săi au de primit trei salarii.
Felgueiras şi colegii săi au de primit trei salarii.

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 01:10

Jucătorii braşoveni sînt neplătiţi în ultimele 3 luni, iar Ioan Neculaie trebuie să achite pînă marţi datoriile către Gică Popescu şi Cătălin Dedu pentru a evita depunctarea.

Trupa lui Marius Şumudică este neînvinsă în meciurile de pregătire din această iarnă, dar problemele administrative sînt din ce în ce mai grave! Bossul braşovean trebuie să achite pînă la începutul săptămînii datoria de 150.000 euro către Şcoala "Gică Popescu" în contul transferului lui Sabrin Sburlea de la FC Braşov la Rapid, altfel "stegarii" vor fi penalizaţi cu 2 puncte.

Neculaie a mai pierdut un proces la Comisii şi trebuia să-i plătească lui Cătălin Dedu 12.500 euro pînă pe 13 februarie. Nu a făcut-o, şi clubul este în pericol să fie penalizat cu alte 2 puncte dacă nu va achita restanţele financiare pînă marţi.

În plus, toţi fotbaliştii nu şi-au primit banii în ultimele 3 luni şi ameninţă că vor depune memorii în masă la Comisiile Ligii. În prezent, Juan Toloza şi Sebastian Paez se judecă la FIFA cu gruparea braşoveană.

"Braşovul trebuie să achite datoria. Am cîştigat la Comisii, iar dacă nu vor plăti pînă săptămîna viitoare vor fi depunctaţi" (Gică Popescu)

ALTE ŞTIRI DIN LIGA 1:

OŢELUL: Benga stă o lună

Fundaşul Alexandru Benga (22 de ani) va rata startul de sezon după ce s-a accidentat în ultimul meci al echipei sale din Spania, împotriva formaţiei iberice Orihuela (1-0). Fotbalistul a suferit o entorsă în încercarea de a bloca un adversar şi va sta cel puţin o lună. Apărătorul nu va face deplasarea cu restul echipei în Antalya, acesta urmînd să se recupereze la Galaţi.

OŢELUL: Amicale tari
Campionii vor avea parte de partide de pregătire cu adversari puternici în cantonamentul din Antalya. Oficialii gălăţeni au reuşit să parafeze două meciuri pînă acum, cu Şahtior Doneţk şi Partizan Belgrad. Dorinel Munteanu şi-ar mai dori încă un test înaintea reluării campionatului, el cerîndu-le încă un adversar de acelaşi calibru celor din conducere. 

CEAHLĂUL: Barna pleacă
Fundaşul stînga Daniel Barna şi-a încheiat socotelile cu echipa nemţeană. "La Barna nu am renunţat noi, ci el ne-a refuzat propunerile de a-şi prelungi contractul. Oricum, acum sîntem acoperiţi pe acel post. Sînt convins că avem un înlocuitor mai bun, ne-am asigurat de acest lucru", a declarat preşedintele Viorel Măstăcăneanu.

INBOX

Chiajna. Hristu Chiacu (26 de ani) a fost împrumutat de la Dinamo pînă la finalul sezonului.

Chiajna. Laurenţiu Reghecampf îl va testa în stagiul din Antalya pe mijlocaşul brazilian Erick Allan (23 de ani). Dacă va da randament, acesta va semna o înţelegere cu ilfovenii la întoarcerea în ţară.

Ceahlăul. Nemţenii sînt foarte mulţumiţi de transferul vîrfului Bojan Glubovici. "Cu siguranţă este mult peste valoarea lui Radovanovici", a spus secundul Radu Lefter.

Ceahlăul. Echipa lui Costel Enache va pleca sîmbătă într-un cantonament de o săptămînă la Belek. Aceştia s-au hotărît să aleagă Turcia din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din ţară.

Braşov. Marius Şumudică: "Vreau ca fanii braşoveni să aibă încredere în mine şi le spun că îmi doresc enorm de mult să bat Rapidul, în etapa a 23-a".

Mioveni. Marian Pană: "Aş mai avea nevoie de un atacant şi de un fundaş stînga de meserie. Nu ştiu însă dacă vor mai veni aceşti jucători. E destul de greu să facem aceste mutări."

Amicale

Chiajna - Volin Luţk 1-1
A marcat: V. Dinu (45)
Chiajna: Niţă - Ad. Popa II, Petrovici, Lachev, L. Filip - Chiacu, Erik, Muzac, M. Chiţu - V. Dinu, Mihalcea. Antrenor Laurenţiu Diniţă. Au mai jucat: Damian, Teuţ, Villa, R. Iancu, Paulinho, Silviu Pană.

Astra - Kryvbas 1-1
A marcat: Spadacio (40, pen)
Astra: S. Lung jr. - Mihalache, V. Găman, Ricardo dos Santos, Junior Morais - Takayuki, Băjenaru, Spadacio, Laionel - Rui Miguel, De Amorim. Antrenor: Antonio Conceicao. Au mai jucat: Ţigănaşu, Bărboianu, Oprsal, Ologu, Pătraşcu, Al. Stan, Vădrariu, Tigoianu, V. Rusu, Fatai.

Vaslui - Viitorul 3-0

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (3)
oooooooooohhh
oooooooooohhh  •  17 Februarie 2012, 14:35

ziar mincinos

neox
neox  •  17 Februarie 2012, 10:30

Unde-s banii in mortiiii matiiiii nicolae....numai pe chipciu ai luat in acte 1.200.000 sa nu mai zic de banii care i-ai luat pe cele doua loturi care le-ai vandut in ultimii 4-5 ani numai la raped???? gunoaielor ne-ati furat TOT!!!

flafy
flafy  •  17 Februarie 2012, 10:06

sper sa se rezolve problemele...care nu sunt chiar asa mari..pai sunt echipe care au datorii de sute de milioane...nu un milion cat are probabil Brasovul...adica 200.000 datorii catre fosti jucatori si 800.000 probabil salariul...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează