FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FC Braşov şi-a rezolvat problemele înaintea meciului cu Astra » "Stegarii" au un atacant în probe

FC BRAȘOV
FC BRAȘOV

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 01 august 2014 19:06

După victoria din turul 3 preliminar al Europa League, Astra se va deplasa duminică la Braşov pentru etapa a doua a Ligii 1 şi va juca împotriva unei echipe care a avut mari probleme în această vară.

Problemele financiare de la FC Braşov par să se fi rezolvat, iar "stegarii" sînt pregătiţi să joace cu cel mai bun "11" împotriva Astrei.

"Întîlnim cea mai în formă echipă din campionat, care după victoria de aseară, alături de Steaua, are cele mai mari şanse la calificare în playoff. Fatai e un jucător care poate face diferenţa. Cu excepţia lui Liviu Ganea, avem tot lotul complet şi mă bucură revenirile lui Madeira şi Călin Cristea. Nu consider concludent meciul de acum două săptămîni din Cupa Ligii. Sînt sigur că dacă se vor concntra foarte bine, băieţii pot scoate un rezultat bun", a declarat Cornel Ţălnar la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Astra.

La FC Braşov dă probe de joc atacantul Alexandru Grigoraş, 25 de ani, iar dacă îl va convinge pe Ţălnar de calităţile sale, va semna în următoarele zile.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
rokko
rokko  •  04 August 2014, 14:52

Daca venea si Grigoras cel batran ( ca antrenor) mai ziceam....

dora
dora  •  01 August 2014, 23:13

A, da, Grigoras...credeam ca au venit Benzema sau Etoo...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 August 2014, 19:39

grigoras, fiu de fotbalist..)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează