FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

FC Vaslui pleacă mîine în cantonament în Portugalia

Articol de - Publicat joi, 15 ianuarie 2009 00:00

FC Vaslui pleacă în primul cantonament al iernii. Formaţia vasluiană a ales ca stabiliment staţiunea portugheză Melgaso, unde va sta pînă la sfîrşitul lunii ianuarie.

“Acum vin zilele grele. Trecem la treabă, pentru a pregăti cît mai bine returul de campionat. Vom pune accent pe latura fizică şi mai puţin pe jocul cu mingea”, a precizat Viorel Moldovan, care i-a luat în stagiul de pregătire şi pe jucătorii Papp şi Ştefoi, aflaţi în probe la FC Vaslui. “Îi vedem şi în Portugalia. După acest cantonament, vom vedea dacă îi ţinem sau nu la Vaslui”, a completat antrenorul galben-verzilor, care vrea să construiască o echipă unită şi dornică să facă performanţă.

“Nu vreau fotbalişti nefericiţi, ci oameni care să joace cu entuziasm”, le-a cerut jucătorilor Viorel Moldovan. În Portugalia, fotbaliştii vasluieni vor susţine şi două meciuri de verificare. “Primul îl vom avea pe 21 ianuarie cu o echipă din liga a doua, iar cel de al doilea la finalul cantonamentului cu o echipă de primă ligă. Negociem cu patru formaţii. Cu Boavista Porto, Sporting Braga, Trofense şi Leixoes. Vedem cum vor sta lucrurile, în funcţie şi de ce portiţe găsim, mai ales că aceste echipe sunt în plin campionat”, a mai spus Moldovan.

În perioada 2-15 februarie, FC Vaslui va susţine un ultim cantonament în Antalya (Turcia), unde va susţine 6 meciuri, printre echipe aflîndu-se Lech Poznan (locul întîi în Liga I în Polonia), Spartak Trnava (locul 3 în campionatul Slovaciei), Neftci Baku (locul 11 în Azerbaijan) şi Lechia Gdansk (locul 11 în prima ligă poloneză).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  15 Ianuarie 2009, 19:24

manea(puf) ...pleci si tu cu ei?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează